Μ. Γλυνός: «Αναγκαία η χάραξη περιβαλλοντικής πολιτικής»

Άκης Αξαόπουλος
08/05/2019 17:43
 
 
 

Την ανάγκη χάραξης περιβαλλοντικής πολιτικής τόσο σε περιφερειακό, όσο και σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, υπογράμμισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» Μανώλης Γλυνός, κατά τη συνάντησή του με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές των Οικολόγων Πράσινων, Χριστίνα Ευθυμιάτου και Μιχάλη Μπάκα.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί πλέον προτεραιότητα στις πολιτικές για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, τόσο σε περιφερειακό επίπεδο, όσο και σε εθνικό και ευρωπαϊκό. Βασικό άξονα αυτής της προσπάθειας αποτελεί η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών μέσω αντίστοιχων εκστρατειών ενημέρωσης, αλλά και η διεύρυνση των χρηματοδοτήσεων της Περιφέρειας σε δομές και δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στα σχολεία» ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, σημειώνοντας τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Περιφέρεια σε αυτή την προσπάθεια.

Τον επικεφαλής της καμπάνιας των Οικολόγων Πράσινων για τις Ευρωεκλογές Μιχάλη Μπάκα και την συνεκπρόσωπο των Οικολόγων Πράσινων Χριστίνα Ευθυμιάτου, συνόδευαν ο κ. Αλέξανδρος Λουιζίδης, εκ των ιδρυτικών μελών της τοπικής πολιτικής κίνησης και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Δημήτρης Γρηγοριάδης.

(Visited 64 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*