Γ. Γκούφας: “Απάντηση στους αποτυχημένους διαδικτυακούς ταραξίες (τρολάκια) του κ. Περιφερειάρχη”

Άκης Αξαόπουλος
02/05/2019 17:18
 
 
 

Επίθεση στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο εξαπολύει με ανακοίνωση του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Μανώλη Γλυνού, Γιώργος Γκούφας.

Αναλυτικά αναφέρει:

Αλήθεια κύριε Χατζημάρκο, πόσο καυχησιάρης νιώθετε, όταν πιστεύετε ότι είστε ο ένας, μοναδικός και αναντικατάστατος, η πολιτική αυθεντία που άλλος σαν εσάς δεν υπάρχει;

Ποιο είναι άραγε εκείνο το θριαμβικό παρελθόν σας στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα που σας κάνει τόσο αλαζόνα και τόσο εγωμανή, τόσο σίγουρο ότι θα είστε εκ νέου η αισιόδοξη μας πορεία στο μέλλον;

Πόσο κενό ιστορικής μνήμης πιστεύετε ότι έχουμε εμείς οι Αιγαιοπελαγίτες του Νότου ώστε να παραβλέψουμε και να συγχωρήσουμε την προσβολή που δεχθήκαμε πέντε χρόνια τώρα με την παρατεταμένη απουσία σας απ’τις Κυκλάδες;

Πόσο μας υποτιμάτε που πιστεύετε ότι θα ξεχάσουμε την φθορά και την απαξίωση που υποστήκαμε μεγαλύτερη απ όσο μας αναλογούσε στα χρόνια της κρίσης;

Πετύχατε κύριε Χατζημάρκο , το ιστορικό χαμηλό κάθε παραγωγικής και αναπτυξιακής προσπάθειας στις Κυκλάδες και δεν μπορείτε πλέον να μας πείσετε ότι την νέα τετραετία θα πετύχετε όσα δεν πετύχατε την πενταετία που κυβερνήσατε.

Δεν μας πείθετε ότι τώρα είστε καλά «διαβασμένος» και θα σχεδιάσετε από δω και στο εξής μαγικά για τα νησιά μας όσα επί πέντε χρόνια περιφρονήσατε.

Πέντε χρόνια δεν καταθέσατε καμία πρόταση πραγματοποιήσιμη και εφικτή για τα νησιά μας. Δεν υπερασπιστήκατε ούτε μια φορά τα συμφέροντά μας γιατί ούτε μια φορά μείνατε σ αυτούς τους τόπους, να ζήσετε μαζί μας την σκληρή και απάνθρωπη πολλές φορές καθημερινότητα.

Μας υποτιμήσατε, ασκήσατε λογικές παλαιοκομματισμού, εποπτεύσατε δεσποτικά και απλά διεκπεραιώνατε ατελείς δράσεις και προγράμματα, ως ελεήμων δε, ελεήσατε τους φτωχούς Κυκλαδίτες με ρουσφετολογικές και μικροπολιτικές χρηματοδοτήσεις συλλόγων και σωματείων. Η χαμένη σας πενταετία κύριε Χατζημάρκο επιτέλους, θα κριθεί από όλους εμάς που απαξιώσατε στη θητεία σας.

Και προσπαθείτε παραμονές των εκλογών μέσω χορηγουμένων αναρτήσεων διαφόρων τρολ στο διαδίκτυο να ξεγελάσετε τους πανέξυπνους Κυκλαδίτες συκοφαντώντας και προσβάλλοντας ανθρώπους που τους περισσότερους ούτε καν γνωρίζετε.

Δεν διαθέτουμε μνήμη χρυσόψαρου κ. Χατζημάρκο στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα και δεν θα σας επιτρέψουμε ούτε στους συνεργάτες σας να είστε περισσότερο πατριώτες, άξιοι, ή ικανοί από όλους εμάς στο Νότιο Αιγαίο.

Περιφρονήσατε τις Κυκλάδες, τους Ναξιώτες και τους συμπολίτες μου στις Μικρές Κυκλάδες και την Αμοργό, φοβηθήκατε την δύναμη της προσφοράς των συνεργατών σας, και προσβάλλατε ανθρώπους και συνειδήσεις προκειμένου να ασκείτε δεσποτικά την εξουσία σας στο Νότιο Αιγαίο.

Οι εποχές που οι ψηφοφόροι ακολουθούσαν μηχανισμούς ή κομματάρχες μ’ ένα σφύριγμα ή μ’ ένα γνέψιμο πέρασαν. Σήμερα οι συμπατριώτες μας ξέρουν πολύ πριν σταθούν μπροστά στην κάλπη με ποιους θα στρατευθούν και ποιους θα απορρίψουν. Η θάλασσα που ενώνει τις μικρές μας πατρίδες, έχει γνωρίσει στους πολίτες των νησιών μας ποιοι είναι οι καλύτεροι, οι νηφάλιοι, οι έμπειροι, οι αποτελεσματικοί, οι αγωνιστές, οι μαχητές, εκείνοι που δοκιμάστηκαν στα δύσκολα και πέτυχαν…

Το χρέος του κάθε περιφερειακού συμβούλου είναι να προλαμβάνει, ή να ψάχνει τα προβλήματα και όχι να τον ψάχνουν… Το χρέος του κάθε περιφερειακού συμβούλου είναι να συμμετέχει στο σχεδιασμό, να παρεμβαίνει, να καταγράφει, να κινείται στοχευμένα και μεθοδικά, να αγωνίζεται και να νοιάζεται για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του κάθε νησιού και όχι να διαφημίζει και να ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για το μαγαζάκι ή παραμάγαζό του.

Αποτύχατε προσωπικά και ως παράταξη και μαζί με σας καταδικάσατε την πιο πλούσια σε ανθρώπινο δυναμικό και φυσικό πλούτο Περιφέρεια.
Οι συκοφαντίες, οι προσωπικές προσβολές μέσω του διαδικτύου για τους συνεργάτες του Μανώλη Γλυνού και τον ίδιο προσωπικά παραμονές εκλογών, χαρακτηρίζουν εσάς κ. Χατζημάρκο και τους μυστικούς συμβούλους και γραφιάδες σας και σας επιστρέφονται μεγαλοπρεπώς.

Δυστυχώς και με την διαδικτυακή σας αυτή συμπεριφορά εκθέσατε και μηδενίσατε τους συνεργάτες σας, τους καινούργιους και όσους απ’τους παλιούς παρέμειναν στην παράταξή σας.

Ο Μανώλης Γλυνός με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ είναι εκείνος που θα εξασφαλίσει να υλοποιήσει όλα όσα δικαιούται και αξίζει το Νότιο Αιγαίο. Σε καιρούς που δεν συγχωρείται η μετριότητα, η ελάχιστη προσπάθεια, τα εύκολα λόγια και η φυγοπονία, οι κοινωνίες της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων έχουν το δικαίωμα να εκπροσωπούνται από το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουν, από τους Άριστους συμπολίτες μας. Οι συνεργάτες της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ είναι ό,τι καλύτερο μεταξύ των αρίστων. Γιατί το κάθε πρόσωπο που στελεχώνει την παράταξή του συμβολίζει αυτό το ελάχιστο δεδομένο που πρέπει να ισχύει για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά. Ήθος, τιμιότητα, αξιοπρέπεια, ικανότητα, γνώσεις, εμπειρία, εργατικότητα, δικαιοσύνη θέληση και δυναμισμό και προπάντων προσήλωση χωρίς εκπτώσεις στον κοινό σκοπό, χωρίς ύποπτες διαδρομές στο παρελθόν, χωρίς ποινικές καταδίκες, χωρίς παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορές. Γιατί ο κοινός σκοπός είναι η ισότιμη, ισόρροπη, δίκαιη ανάπτυξη όλων των νησιών του Αρχιπελάγους.

Οι συμπατριώτες μου οι Κυκλαδίτες αλλά και οι Δωδεκανήσιοι, οι 310.000 πολίτες του Νοτίου Αιγαίου γνωρίζουν τις βασικές προτεραιότητες της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και το πρόγραμμά μας.

Η ψήφος τους θα είναι ψήφος Νίκης της «Συμμαχίας του Νοτίου Αιγαίου» και με επικεφαλής τον Μανώλη Γλυνό θα επιστρέψουν στην Περιφέρειά μας το διαφορετικό ήθος και ύφος, η κανονικότητα, η διαφάνεια, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των νησιών, ο σεβασμός και η χρηστή Διοίκηση με επίκεντρο τον Άνθρωπο, καθώς και η δίκαιη κατανομή των πόρων σε κάθε νησί και Νομό ανάλογα με τις ανάγκες και τον πληθυσμό.

Χριστός Ανέστη και καλό μήνα!
Γιώργος Γκούφας

(Visited 29 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*