18-19 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί φέτος το 4ο Amorgos Trail Challenge

Newsroom
02/03/2021 22:32
 
 
 

 

Οι επιδημιολογικές εξελίξεις στην χώρα μας, τα μέτρα του περιορισμού της πανδημίας του covid -19 και η προστασία της δημόσιας υγείας επιφέρουν αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του Amorgos Trail Challenge που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για το διάστημα 8-9 Μαΐου 2021.

Η νέα ημερομηνία που θα διεξαχθεί το επιτυχημένο αθλητικό event ορεινού τρεξίματος είναι 18-19 Σεπτεμβρίου 2021. Το Amorgos Trail Challenge αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Αμοργού, του Φυσιολατρικού-Περιπατητικού Συλλόγου «Παλιά Στράτα» και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και έχει βάλει δυναμικά την Αμοργό στο χάρτη του αθλητικού τουρισμού.

« Το Amorgos Trail Challenge δεν μπορεί να είναι μια αποστειρωμένη διοργάνωση. Οι αθλητές και οι συνοδοί τους εκτός από τις προκλήσεις και την ομορφιά μιας ξεχωριστής διοργάνωσης, θα γνωρίσουν τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, το φυσικό κάλλος, την φιλοξενία της Αμοργού. Μένουμε ασφαλείς και τον Σεπτέμβρη σας περιμένουμε στην Αμοργό σε μια γιορτή αθλητισμού και θετικής ενέργειας» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος.

(Visited 85 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*