Σαντορίνη: Την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα στο γηπέδο του Καρτεράδου χρηματοδοτεί η Περιφέρεια

Newsroom
28/12/2020 4:40
  •  
  •  
  •  

Τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Θήρας για την υλοποίηση του έργου «Τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Καρτεράδου» ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, η οποία συνεδρίασε στις 18 Δεκεμβρίου 2020.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της στήριξης των Δήμων για τη βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων των νησιών, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει τη χορήγηση χρηματοδότησης ύψους 245.000 ευρώ για την αναβάθμιση του γηπέδου στον Καρτεράδο της Σαντορίνης, σε συνεργασία με τον οικείο Δήμο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος εισηγήθηκε το θέμα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, δήλωσε για το έργο:
«Σε αυτή την ιστορική συγκυρία για το ποδόσφαιρο της Σαντορίνης και των Κυκλάδων η Περιφέρεια δηλώνει παρούσα.

Τηρώντας την υπόσχεση που δώσαμε στον Δήμαρχο κ. Αντώνη Σιγάλα, στον Πρόεδρο του Σωματείου της ομάδας ΑΣ Σαντορίνη κ. Ευάγγελο Φουστέρη και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της, προχωράμε στη χρηματοδότηση της κατασκευής γηπέδου με φυσικό χλοοτάπητα στο γήπεδο του Καρτεράδου, απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αποτελεί τιμή για το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων η συμμετοχή της ομάδας στη Football League, γι’ αυτό θα είμαστε πάντα παρόντες να συνδράμουμε στην εξελικτική της πορεία».

(Visited 43 times, 1 visits today)