Έξοδος στη Νίκαια για να σπάσουν το ρόδι οι άντρες του Πανναξιακού

admin
10/01/2016 07:19
 
 
 

Επιστροφή στην ενεργό δράση για την ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού που αντιμετωπίζει στην Νίκαια τον τοπικό Άρη

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού επέστρεψε στο γήπεδο την περασμένη Τρίτη, άφησε πίσω της γιορτές, κουραμπιέδες και μελομακάρονα με τον Δημήτρη Δαμιανίδη να ανεβάζει … στροφές ώστε οι παίκτες του να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα στη Νίκαια με τον οικοδεσπότη Άρη για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου στον Νότο.

Πλέον ο Πανναξιακός βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνας, Σάββατο απόγευμα (17:00) έκανε την τελευταία του προπόνηση και ο Δημήτρης Δαμιανίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα με εξαίρεση αυτό του Καζακίδη που παραμένει εκτός προπονήσεων. Κόντρα στον Άρη Νικαίας,  ο Πανναξιακός θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί των τεσσάρων εκτός έδρας ηττών, μάλιστα οι δύο τελευταίες από Πρωτέα και Αγία Παρασκευή (οι άλλες δύο ήττες από Σπόρτιγκ και Μαρούσι), πόνεσαν αρκετά λόγω της διαφοράς. Και ουσιαστικά να τριτώσει το …καλό από τη στιγμή που έχει ήδη δύο νίκες σε Κρήτη (με Ηρόδοτο) και Πετρούπολη (Άρη).

Ο Άρης στην έδρα του έχει ρεκόρ 5 -1 νίκες με πιο εύκολες τις νίκες επί Εσπέρου (91-58) και Ηρόδοτου (83-66) ενώ έχει ρίξει στο καναβάτσο και τον Ιπποκράτη (85-80) ενώ η ήττα που έχει γνωρίσει είναι από τον Κύδωνα (74-72). Είναι ομάδα που λατρεύει την επίθεση (3η καλύτερη με 786 πόντους) έχοντας ως βασικό όπλο τον Γεωργούτσο που είναι και ο 1ος σκόρερ της κατηγορίας αλλά και ο 1ος ριμπάουντερ… όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι της ομάδας είναι αμελητέα ποσότητα. Πάντως ο Άρης έρχεται από την βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Τρίτωνα (89-61) και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ (έχασε 76-70 εντός έδρας από τον Ιωνικό) με τον τελευταίο αγώνα να είναι την περασμένη Δευτέρα.

Ο προπονητής του Άρη, Παναγιώτης Ζεβουλάκος μιλώντας στην ιστοσελίδα «SportCyclades.gr” και τον Ιωάννη Νοταρά για τον αγώνα της Κυριακής και για το που θα κριθεί η αναμέτρηση είχε σημειώσει «Ο Πανναξιακός έχει παίκτες πολύ έμπειρους, όπως τον Καρβούνη στον άσο και τον Χριστόδουλο κάτω από το καλάθι. Ξέρει να παίζει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Με τέτοιου είδους αντιπάλους πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά για να κερδίσεις. Δεν πρέπει να κάνεις μόνο δύο καλά δεκάλεπτα. Εκτιμώ πως νικητής θα είναι αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Αυτός που θα το θέλει πιο πολύ. Επειδή ο Πανναξιακός είναι έμπειρη ομάδα και προέρχεται από καλή νίκη απέναντι στον Ιπποκράτη Κω και ξέρει να διαχειρίζεται το σκορ και το παιχνίδι θεωρώ πως όλα θα κριθούν στην συγκέντρωση».

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Κυριακή (10/01):

Νίκαια (14:00): Άρης Νικαίας- Πανναξιακός (Σπυρόπουλος Α.- Λογοθέτης/ Ηπιώτης)

Θήβα (17:00): Κάδμος Θήβας- Α.Ο. Τρίτων (Μαντήλας- Ζιώγας/ Χριστοδούλου Γ.)

Νέα Αλικαρνασσός (17:00): Ηρόδοτος- Άρης Πετρούπολης (Κρεσταινίτης- Μακρόπουλος/ Γιαννακουδάκης)

Κως (17:00): Ιπποκράτης Κω- Α.Ο. Σπόρτιγκ (Γκαμήλη- Τεφτίκης)

Κοντόπευκο (17:00): Αγία Παρασκευή- Κύδων Χανίων (Λουκαράκης- Νάστος/ Δημητριάδης)

Χαλκιοπούλειο (17:00): Έσπερος Λαμίας- Μαρούσι (Κουτσοδήμος- Μαγκαφάς/ Βασιλείου)

Βούλα (17:00): Πρωτέας Βούλας- Ηλυσιακός (Ορφανός Ι.- Ορφανός Εμμ./ Λημνιάτης)

 

paon.gr

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*