Συγχαρητήριο μήνυμα του συνδυασμού “Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο”

admin
08/01/2016 21:54
 
 
 

Ο συνδυασμός “Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο” και ο επικεφαλής του Χρήστος Καφτηράνης συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων των Κυκλάδων, για την συμμετοχή τους στη Β’ φάση προεπιλογής Εθνικών ομάδων που διεξήχθησαν στα γήπεδα της Αναβύσσου και της Παλαιάς Φώκαιας.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, μπορεί να μην ευοδώθηκαν οι στόχοι των ομάδων, ωστόσο σημασία δεν έχουν πάντοτε οι νίκες, αλλά η συμμετοχή και οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι αθλητές από αυτές τις διοργανώσεις… 
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Επικεφαλής Χρήστος Γ. Καφτηράνης και τα μέλη του συνδυασμού μας, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές των Μικτών μας ομάδων Νέων και Παίδων, για την συμμετοχή τους στη Β’ φάση προεπιλογής Εθνικών ομάδων, που διεξήχθησαν στα γήπεδα της Αναβύσσου και της Παλαιάς Φώκαιας από τις 4 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2016.

Μπορεί να μην ευοδώθηκαν οι στόχοι σας με το καλύτερο δυνατόν τρόπο , ωστόσο σημασία δεν έχουν πάντοτε οι νίκες, αλλά η συμμετοχή και οι εμπειρίες που αποκομίσατε από αυτές τις διοργανώσεις και οι υποσχέσεις που αφήσατε για το μέλλον σας, ένα μέλλον το οποίο σας προδιαγράφεται λαμπρό.

Συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στον Ενωσιακό προπονητή κ. Μοστράτο Γεώργιο, για την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που επιτελεί κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Καθώς επίσης και στις ομάδες του νομού μας και τα τεχνικά τους επιτελεία, για την οργανωμένη δουλειά που επιτελείται ειδικά σε αυτές τις πολύ ευαίσθητες ηλικίες , και που χωρίς την βοήθεια και την δουλειά των ομάδων, δεν θα έβγαιναν οι ποδοσφαιριστές αυτοί.

Οι Μικτές μας ομάδες τόσο κατά τον Α΄ γύρο , όσο και τώρα απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό ποδοσφαιρικό ταλέντο, αρκεί να τους δίνεται η ευκαιρία να το αναδείξουν μέσα από συστηματική οργάνωση στο τομέα των Υποδομών και των Μικτών από την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Χρειάζεται περισσότερος χρόνος προετοιμασίας και μεγαλύτερη συμμετοχή νεαρών παικτών στα πρωταθλήματα μας.

Τέλος πρέπει να δοθεί η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά των νησιών μας, να αναδείξουν το ταλέντο τους και να υπάρχει καθολική εκπροσώπηση όλων των νησιών μας.

Κλείνοντας ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Μικτής παίδων και του ΠΑΣ Νάξου Μαθιάσο Κων/νο, όπου τραυματίστηκε στο χέρι του σοβαρά στον αγώνα με τα Δωδεκάνησα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*