ΠΑΣ Νάξου: “Ψήφο στην απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες”

admin
05/01/2016 13:49
 
 
 
Να λάβουμε μέρος στην ψηφοφορία για την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες, μας καλεί το αθλητικό σωματείο ΠΑΣ Νάξου.
Ο ΠΑΣ επισημαίνει ότι οι θυσίες των νησιωτών, που έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους στους πρόσφυγες, δεν θα πρέπει να περάσουν απαρατήρητες και τους αξίζει η απονομή του νόμπελ Ειρήνης.
 
Αναλυτικότερα το σωματείο αναφέρει:
 
Ο Π.Α.Σ Νάξου αναγνωρίζει ότι απλοί άνθρωποι, στα νησιά του Αιγαίου έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους και τα σπίτια τους στους πρόσφυγες που προσπαθούν να γλιτώσουν από τον πόλεμο, παρόλο που οι ίδιοι βρίσκονται σε σοβαρή οικονομική κρίση. 
Οι πράξεις και οι θυσίες τους, δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητες γιατί συμβάλλουν σημαντικά στην παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα, και αποτελούν ξεκάθαρα παραδείγματα αγάπης για όλο τον κόσμο, για να χρησιμοποιηθούν και να μάθουν από αυτά!
 
Η βράβευσή τους με το Νόμπελ Ειρήνης θα έστελνε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από την Ελλάδα, προς όλο τον κόσμο.
 
Επειδή έχει ξεκινήσει ψηφοφορία για να απονεμηθεί το βραβείο NOBEL ειρήνης, στους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου για την ανθρωπιά τους και την βοήθεια που παράσχουν ακόμα και σήμερα στους μετανάστες.
 
Η διεύθυνση για την ψηφοφορία είναι η παρακάτω:
https://secure.avaaz.org/…/Anyone_that_is_a_righteous_per…/…
 
Πιστεύουμε  ότι όλοι πρέπει να ψηφίσουμε, και είναι έστω μία ηθική αναγνώριση γι΄ αυτούς τους ανθρώπους και μια ευκαιρία να ακουστεί η Ελλάδα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης για καλό σκοπό.
(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*