Πέτρος Σιδερής: Μεγάλη διαφήμιση για τη Νάξο οι αθλητικές διοργανώσεις το Μάιο

Άκης Αξαόπουλος
17/11/2020 17:04
 
 
 

 

Για τις δύο σημαντικές διοργανώσεις που θα διεξαχθούν στη Νάξο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων και Portarathlon αναφέρεται σε δηλώσεις του ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Πέτρος Σιδερής που εκφράζει την αισιοδοξία του για τη διεξαγωγή τους στο νησί.

Ο κ. Σιδερής σημειώνει μεταξύ άλλων ότι οι διοργανώσεις θα τονώσουν οικονομικά τη Νάξο, θα τη διαφημίσουν στην Ευρώπη αλλά και θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά του νησιού να παρακολουθήσουν από κοντά αθλητές υψηλού επιπέδου.

Να σημειωθεί ότι η σημαντική διπλή αθλητική διοργάνωση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Νάξο -εάν όλα πάνε καλά, λόγω πανδημίας- στις 23 και 24 Μαΐου.

Η πλήρης δήλωση του κ. Σιδερή:

«Με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας και γνωρίζοντας τις δύσκολα οικονομικά και βιοποριστικά συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας και γενικότερα θα προσπαθήσουμε αν όλα πάνε καλά να διατηρήσουμε σε υψηλό αθλητικό επίπεδο τις Κυκλάδες μας και ειδικότερα τη Νάξο μας.

Η συμπαράσταση όλων σας θα είναι πολύτιμη σε αυτή τη συνέχεια αφού αφενός θα υπάρξει μια αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας στο νησί μας και αφετέρου θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για διαφήμιση στην Ευρώπη ενώ παράλληλα τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αθλητές υψηλού επιπέδου αφού όσοι αγωνιστούν θα έχουν την ευκαιρία να πιάσουν όρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Αύγουστο.

Από τη Νάξο θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια θέση για ΤΟΚΙΟ».

(Visited 318 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*