Ο Γιώργος Ωνάσογλου νέος πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων

Newsroom
29/10/2020 01:35
 
 
 

 

Ο Ναξιώτης Γιώργος Ωνάσογλου ανέλαβε την προεδρία της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” με δήλωση του εκφράζει τη βαθιά ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό του για το γεγονός:

“Συγκίνηση! Το συναίσθημα αυτό αισθάνθηκαν όλα τα μέλη του ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια», στο άκουσμα της είδησης της ανάληψης της προεδρίας της Ε.Σ.Κ.Κ από τον Γιώργο Ονάσογλου! Η εκλογή του Γιώργου επιβεβαιώνει τις ικανότητες που έχει ο ίδιος αλλά και την πρόοδο του συλλόγου μας!
Αντικαθιστά τον Λώρη Σαλάχα, έναν άνθρωπο που εργάστηκε ακαταπόνητα για το κυκλαδίτικο μπάσκετ και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει, με επιτυχία, το έργο του!!!

Γιώργο, σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχία στο καινούργιο μετερίζι από το οποίο θα συνεχίσεις να υπηρετείς τον αθλητισμό, όπως έκανες πάντα!”.

Συγχαρητήρια επιστολή από τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Κατσαρά

Με την ευκαιρία της εκλογή σας στη θέση του προέδρου της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων (Ε.Σ.Κ.Κ.) και γνωρίζοντας τη θητεία σας σαν αθλητή πρώτα, σαν παράγοντα του σωματείου Α.Π.Α.Σ. «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» αλλά και σαν μέλος του συμβουλίου της Ε.Σ.Κ.Κ., είμαστε βέβαιοι ότι με τη μεγάλη γνώση- εμπειρία, την αποφασιστικότητα, την αποτελεσματικότητα, τη συνέπεια και το αίσθημα ευθύνης που σας διακρίνει θα ανταποκριθείτε στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει και δεν είναι άλλο από τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος σε όλα τα νησιά του δύσκολου Νομού μας.
Σας ευχόμαστε καλή δημιουργική θητεία.

(Visited 257 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*