Εύκολη πρόκριση του Πανναξιακού στη Σαντορίνη – 0-6 τον Καρτεράδο

Newsroom
04/10/2020 03:26
 
 
 

 

Μία εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση πέτυχε το Σάββατο ο Πανναξιακός που πέρασε νικηφόρα με 0-6 μέσα από την έδρα του Καρτεράδου.

Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη, σημείωσε 3 τέρματα ανά ημίχρονο, με τον Γιάννη Κόντη να πετυχαίνει χατ τρικ. Σκόρερ για την ομάδα του Πανναξιακού ήταν οι: Βαθρακοκοίλης στο 9’, Κόντης στο 23’, στο 30’ και 57’ , Τζατζανάς στο 55’, Κωστόπουλος στο 70’.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγής που κρατήθηκε από τις δύο ομάδες στη μνήμη του πατέρα του αθλητή του Καρτεράδου Βαγγέλη Φωτεινού που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Στη 2η φάση του Κυπέλλου, ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει τον ΑΜΣ Φιλωτίου στο ”Γιάγκος Γρατσίας”.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του Βάιλα και Νάκκα.

Καρτεράδος (Φίλων): Σωροτος, Φέκκας (72′ Προβατόπουλος), Δρίβας (60΄Χριστόπουλος), Κουλόλι Γκ., Χατζηλαζαρίδης., Κουλολι Ε. (72΄Αχμετάι), Νομικός, Φίλων Α., Κουρπέτης (60′ Βαζαίος), Γεροντάκης, Αρβανίτης (72΄Δανέζης)

Πανναξιακός (Πελέκης): Λουλάι, Ανεβλαβής (46′ Καράι), Τζατζανάς (65′ Τσουρής), Βαττής (65΄Τσιλιγιάννης), Κωστοπουλος, Τραγούδας, Κίρτσος (λ.τρ. 70′ Βαλέττας), Σερμάδι (46′ Πιτταράς), Βαθρακοκοίλης (55′ Κούτρος), Κόντης, Γκούφας (65΄Μαρκοπουλιώτης).

Πηγή: sportcyclades.gr

(Visited 139 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*