«Ευχαριστώ» Πανναξιακού Α.Ο. στον έπαρχο Νάξου – Κάλεσμα στα νέα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό

Newsroom
28/09/2020 12:41
 
 
 

 

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Πανναξιακού Α.Ο. Γιάννη Πολυχρονάκο πραγματοποίησε ο έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, παρουσία νεαρών αθλητών του Σωματείου.

Ο κ. Μαργαρίτης αφού προμηθεύτηκε την κάρτα διαρκείας του Πανναξιακού υποσχέθηκε ότι και σε αυτή την αγωνιστική σεζόν θα βρίσκεται δίπλα στη Ναξιακή ομάδα και θα τη στηρίζει με κάθε τρόπο.

Από την πλευρά του, το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο., ευχαριστεί θερμά τον έπαρχο Νάξου για την προσφορά του στο Σύλλογο και τον εν γένει αθλητισμό του νησιού.

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι που οι στόχοι και τα όνειρά μας συμπίπτουν με αυτά του κ. έπαρχου, για μια Νάξο η οποία θα μνημονεύεται για τις αθλητικές της υποδομές και τους συλλόγους, όπως ο Πανναξιακός, που πρωταγωνιστούν στηριζόμενοι σε ντόπιους αθλητές» σημειώνει η Ναξιακή ομάδα σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως υπογραμμίζει, το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου έχει ήδη δημιουργήσει ένα πλάνο προς αυτή την κατεύθυνση, αποτελώντας την ομάδα με τους περισσότερους ντόπιους ποδοσφαιριστές στις Κυκλάδες σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Πέραν αυτού, στόχος του νέου Δ.Σ. είναι η αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής, τόσο με τη δημιουργία της αναπτυξιακής ομάδας ποδοσφαίρου, όσο και με την προσπάθεια διεύρυνσης των ακαδημιών ποδοσφαίρου και στίβου και την πρόσκληση στα νέα παιδιά, να έρθουν κοντά στην οικογένεια του Πανναξιακού και να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

«Το κάλεσμά μας απευθύνεται σε όλα τα μέλη της τοπικής κοινωνίας, παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς, για μια κοινή προσπάθεια να αναδειχθούν τα οφέλη που προσφέρει η άσκηση και ο αθλητισμός σε τομείς όπως η υγεία, η κοινωνικοποίηση, η διαμόρφωση χαρακτήρα, η συνεργασία, ο υγιής συναγωνισμός και το ευ αγωνίζεσθαι» τονίζει ο Πανναξιακός ΑΟ και προσθέτει:

«Πρωτίστως όμως, απευθύνουμε αυτό το κάλεσμα στους τοπικούς φορείς και παράγοντες, σε όλους όσους ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση, στο Δήμο, στην Περιφέρεια. Γιατί η δημιουργία υποδομών και η ανάπτυξη του αθλητισμού, πέραν της ανθρώπινης προσπάθειας και της ατομικής συνεισφοράς, έχει τεράστια ανάγκη από αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους όπου τα νέα παιδιά μπορούν να αθληθούν με ασφάλεια, με σωστά πρότυπα και προδιαγραφές, χώρους που θα είναι αρκετοί για όλους, ώστε κάθε μικρό παιδί να αγαπήσει τον αθλητισμό και το άθλημα που του ταιριάζει».

(Visited 132 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*