Πρωταθλητής Κυκλάδων στην κατηγορία Κ14 ο ΠΑΣ Νάξου

Newsroom
22/09/2020 00:11
 
 
 

 

Πρωταθλητής Κυκλάδων στην κατηγορία Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Νάξου που επικράτησε στον μεγάλο τελικό με 1-3 των Κανονιέρηδων Σύρου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νάξου είχαν απέναντι τους έναν άξιο αντίπαλο που πάλεψε για τη νίκη, όμως επέδειξαν πάθος και ξεδιπλώνοντας τις ποδοσφαιρικές τους αρετές κατάφεραν να πάρουν μία δίκαιη νίκη και να κρατήσουν το ρεκόρ που κατέχει η το τμήμα της Κ14 του συλλόγου, αφού έχει κατακτήσει όλα τα πρωταθλήματα από καταβολής της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Σκόρερ για τον ΠΑΣ Νάξου ήταν οι Μουστάκης, Χωριανόπουλος και Παντελαίος.

Η ομάδα της Νάξου παρατάχθηκε με την εξής σύνθεση: Ξενάκης, Κάσα, Φακίνος (36΄Γκούφα), Πουλάι, Μπόσκου, Μερεπέζα, Μαράκης, Ρετζέπι (36΄Βαλέττας), Χωριανόπουλος, Παντελαίος, Μουστάκης.

Αναπληρωματικοί: Λέκκας, Μπλοσίμι, Ρότσι, Βουτσίνος, Πιέτρι.

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές του και το τεχνικό επιτελείο για την παρουσία του ΠΑΣ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και φυσικά στην τελική φάση.

Ο ΠΑΣ σε ανακοίνωση που εξέδωσε συγχαίρει και την ομάδα της Σύρου. «Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στην αντίπαλη ομάδα για την εντυπωσιακή προσπάθεια που κατέβαλλε και το πολιτισμένο πνεύμα των ποδοσφαιριστών της και του τεχνικού επιτελείου της» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης η διοίκηση του ΠΑΣ ευχαριστεί θερμά τον δήμο Πάρου και ειδικά τον εντεταλμένο αθλητισμού κ. Μανώλη Μαλαματένιο για τις ευκολίες που παρείχε στην διεξαγωγή του τελικού. «Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Κυκλάδων και ειδικά τον πρόεδρο της κ. Ειρηναίο Φρέρη που για ακόμη μία φορά φρόντισε να πραγματοποιηθεί ένας άψογος τελικός, αποδεικνύοντας την αγάπη που τρέφει για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Συγχαίρουμε την διαιτητική τριάδα των Καλόγερα, Κουζούμη και Ρούσσου για την απόδοση τους στον τελικό. Τέλος ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τις ναυτιλιακές εταιρίες Blue Star Ferries και Seajets για την έκπτωση που παρείχαν στην αγορά εισιτηρίων» σημειώνει ο ΠΑΣ και προσθέτει:

«Συνεχίζουμε στον δρόμο των επιτυχιών… και σας θέλουμε όλους μαζί μας».

«Συγχαρητήρια» στην ομάδα Κ-12 του Πανθηραϊκού Α.Ο.

Ωστόσο, το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου συγχαίρει την ομάδα Κ-12 του Πανθηραϊκού Α.Ο. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της κατηγορίας.

Ιδιαίτερα συγχαίρει τον προπονητή του τμήματος κ. Βαγγέλη Τσοβάρα και τους μικρούς αθλητές που αναδείχθηκαν δίκαια πρωταθλητές Κυκλάδων.

«Φυσικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον φιναλίστ ΠΑΣ Τήνου, που συμμετείχε για πρώτη φορά σε τελικό Κ12, δείχνοντας τη συστηματική δουλειά που γίνεται από την διοίκηση και τον προπονητή του τμήματος κ. Λευτέρη Βελαλόπουλο. Οι χθεσινοί τελικοί ήταν μία γιορτή για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και δη για τις αναπτυξιακές ηλικίες που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος που αγαπάμε. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

(Visited 232 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*