Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ

Newsroom
20/06/2020 5:45
  •  
  •  
  •  

 

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ πραγματοποιεί την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου.

Όπως αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου ο σύλλογος προσέρχεται ξανά σε εκλογές σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. όπου είναι πλέον υποχρεωτική η παρουσία δικαστικού εκπροσώπου.

Το ψηφοδέλτιο που έχει σχηματιστεί είναι ένα από τα ισχυρότερα που έχουν γίνει στην ιστορία του σωματείου, ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από 18 υποψηφίους.

Έμπειροι παράγοντες με γνώση αλλά και φρέσκα νέα πρόσωπα με όρεξη για προσφορά στον αθλητισμό του νησιού συνυπάρχουν με κοινό σκοπό ώστε ο Πανναξιακός να παραμείνει το στολίδι των Κυκλάδων και μία ισχυρή δύναμη στο χώρο της πετοσφαίρισης. Υποψήφιοι και αρκετοί προερχόμενοι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πρόσκληση στην ψηφοφορία της Κυριακής

Κοινή επιθυμία όλων των υποψηφίων είναι η μεγάλη προσέλευση των φίλων του αθλητισμού στην εκλογική διαδικασία όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Παντανάσσης από τις 11:00 έως τις 20:00 το βράδυ.

Όπως ανακοίνωσε το Σωματείο, παράλληλα με την εκλογική διαδικασία οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του Πανναξιακού στηρίζοντας ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΝ.

Το απερχόμενο Δ.Σ αλλά και όλοι οι υποψήφιοι για το νέο διοικητικό συμβούλιο απευθύνουν κάλεσμα σε κάθε Ναξιώτη, σε κάθε αθλητή ή αθλήτρια του νησιού, σε κάθε φίλαθλο να προσέλθουν την Κυριακή και να εκλέξουν το νέο Δ.Σ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ.

Μεγάλη συμμετοχή σημαίνει ισχυρή εντολή και δύναμη στον μεγαλύτερο σύλλογο των Κυκλάδων να ταξιδέψει το όνομα του Πανναξιακού και ολόκληρο το νησί της Νάξου ακόμα πιο ψηλά.

Το ψηφοδέλτιο:

Βάβουλας Εμμανουήλ του Γεωργίου
Βασιλάκη Σοφία του Δημητρίου
Γιαννάκης Γεώργιος του Αποστόλου
Δημητροκάλης Γεώργιος του Ευαγγέλου
Ιωσηφίδης Χαράλαμπος του Αντωνίου
Καπίρης Σταμάτιος του Μιχαήλ
Κάρλοβιτς Σίμων του Ευαγγέλου
Καρούσης Δημήτριος του Ευαγγέλου
Καφούρος Ιάκωβος του Φωτίου
Καφούρος Εμμανουήλ του Φωτίου
Λιανός Νικόδημος του Κωνσταντίνου
Μαργαρίτης Νικόλαος του Εμμανουήλ
Μουστάκη Μαρία (Τσέλιγκα) του Ιωάννη
Παντελιά Κυριακή (Κέλλυ) του Αντωνίου
Παπανικολάου Θωμάς του Νικολάου
Περράκη Γεωργία του Βασιλείου
Ποτικιάν Γεώργιος του Ευαγγέλου
Τασούλη Δήμητρα του Αθανασίου

(Visited 345 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.