Νησιά της Δωδεκανήσου επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαργαρίτης

admin
17/09/2015 14:29
 
 
 

Την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και την Πάτμο επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαργαρίτης, ο οποίος είχε συναντήσεις με παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, αλλά και τοπικά αθλητικά σωματεία.

Ο κ. Μαργαρίτης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις των νησιών, να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικοί αθλητικοί φορείς και τις προτάσεις τους, καθώς και να αναζητήσουν από κοινού λύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στην Κω είχε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον έπαρχο του νησιού Γιώργο Χαλκιδιό και στη συνέχεια στο χώρο του Επαρχείου έγιναν επαφές με εκπροσώπους των σωματείων ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, Α.Σ. ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ, ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ, ΑΡΤΑΓΟΡΑ, ΑΕΚ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΙΩΤΗ ΝΙΣΗΡΟΥ.

Στο νησί της Καλύμνου συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Μικέ Ρήγα, τους υπεύθυνους του στίβου και τα σωματεία του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, του ΤΕΝΙΣ και την Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ.

Κατά την παραμονή του στη Λέρο, ο κ. Μαργαρίτης είχε συναντήσεις με τον έπαρχο της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου Γιάννη Θεμέλαρο, τον δήμαρχο Λέρου Μιχάλη Κόλια και εκπροσώπους των σωματείων ΑΕ ΛΕΡΟΥ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΛΕΡΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΕΡΟΥ, ARTEMIS CUP (σκάκι), και την νεοϊδρυθείσα ομάδα ΤΕΝΙΣ.

 

Στην Πάτμο συζήτησε θέματα αθλητισμού με τον δήμαρχο Γρηγόρη Στοϊκο και υπεύθυνους του τομέα αθλητισμού στον Δήμο. Επίσης, συναντήθηκε με εκπροσώπους των σωματείων KICKBOXING, ΤΕΝΙΣ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΤΜΟΥ, Α.Σ. ΞΑΝΘΟΥ, ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και των βετεράνων ποδοσφαίρου Πάτμου.

Στα άμεσα σχέδια του κ. Μαργαρίτη είναι να επισκεφθεί όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων ώστε να έχει ιδία αντίληψη των τεκταινόμενων στον αθλητισμό και να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές και εύστοχες οι δράσεις και οι παρεμβάσεις στον τομέα αυτό.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*