Tέσσερις Ναξιώτισες στο ρόστερ του βόλεϊ

 
 
 

Κορασίδες, οι οποίες τα δύο τελευταία χρόνια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε τοπικό επίπεδο και φέτος κατέκτησαν τον τίτλο στην τοπική Ένωση Κυκλάδων.

 

Άλλωστε υπάρχει και η σχετική εισήγηση από τους υπεύθυνους των ακαδημιών όσον αφορά τα πρόσωπα που θα ανέβουν κατηγορία και θα ξεκινήσουν προπονήσεις με τη γυναικεία ομάδα για να πάρουν γεύση από το τι τους περιμένει αργότερα.

Και έτσι το απόγευμα της Δευτέρας, στο ΔΑΚ βρέθηκαν οι αδελφές Αναγνώστου (Ελίζα και Βίλμα) αλλά και η Ιωάννα Μαυρομάτη που έκαναν την πρώτη τους προπόνηση. Το παρών έδωσε φυσικά και η Ελένη Φάρκωνα που συνεχίζει απτόητη στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ καθώς με τον Πανναξιακό έχει ζήσει σχεδόν τα πάντα (άνοδο στην Α2, άνοδο στην Α1 και τελικό κυπέλλου Ελλάδας).  Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έρθουν κι άλλες κορασίδες – ανάλογα με το πρόγραμμά τους – ώστε όλο και περισσότερες να είναι σε καθημερινή επαφή με το προπονητικό πρόγραμμα του Σέρβου τεχνικού.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στόχος της διοίκησης του Πανναξιακού ΑΟΝ είναι σε ετήσια βάση να έχει τουλάχιστον μία ή δύο αθλήτριες από τη Νάξο (Κορασίδες) που θα στελεχώνουν τη μεγάλη ομάδα ώστε σε βάθος χρόνου να υπάρχει η δυνατότητα όλων και περισσότερων κοριτσιών από τη Νάξο να είναι στη γυναικεία ομάδα.

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*