Αναβάλλεται το Final-4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών που θα γινόταν στη Σύρο

Newsroom
09/03/2020 12:49
 
 
 

 

Θύμα του… κορονοϊού «έπεσε» (και) η διοργάνωση του Final-4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών, το οποίο είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Σύρο στις 13 και 14 Μαρτίου.

Έτσι, στο πλαίσιο αντιμετώπισης εξάπλωσης της νόσου και προστασίας των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, χθες ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων, ότι όλες οι αθλητικές διοργανώσεις της χώρας θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών για δύο εβδομάδες. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αποφασίστηκε η αναβολή του Final-4.

Την ανακοίνωση έκανε, ανεπίσημα, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεοντάριτης, με την εξής ανάρτηση: «Δυστυχώς, μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε την διοργάνωση του final-4. Ανάλογα τις εξελίξεις, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Βόλεϊ, θα αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του».

Στη συνέχεια, έγινε και επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), η οποία έχει ως εξής: «Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την αναβολή του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών που ήταν προγραμματισμένο για το διήμερο 13-14 Μαρτίου στην Ερμούπολη της Σύρου».

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*