Κοπή πίτας Πανναξιακού: Ομοψυχία με την «κούπα» του πρωταθλήματος ψηλά

Newsroom
09/03/2020 02:56
 
 
 

 

Με σύμπνοια, ομοψυχία και με πανηγυρικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε η γιορτινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Πανναξιακού Α.Ο. που συμπίπτει με τα 60 χρόνια πορείας του Σωματείου, την Κυριακή το βράδυ στο Musique café.

Από τη μια το τρόπαιο του πρωταθλήματος που κέρδισε η αντρική αμάδα ποδοσφαίρου και την οδηγεί στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής κι από την άλλη η συμμετοχή των αδελφών σωματείων Πανναξιακός ΑΟΝ (βόλεϊ), Πανναξιακός ΑΟΚ (μπάσκετ) και Παλαίμαχοι του Πανναξιακού, έδωσαν στην εκδήλωση μια νότα ενθουσιασμού για το μέλλον του αθλητισμού στο νησί μέσα από την ενότητα.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωπος της εκκλησίας π. Νεκτάριος που ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, ο οποίος μάλιστα εξήγγειλε τη δημιουργία βοηθητικού γηπέδου δίπλα στο ΔΑΚ, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Βασίλης Βρούτσης και ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς.

«Όλοι μαζί, μια γροθιά, μια δύναμη»

«Όλοι μαζί, μια γροθιά, μια δύναμη» ήταν το σύνθημα του προέδρου του Πανναξιακού κ. Κάρλοβιτς ο οποίος ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας, τον προπονητή κ. Σκούνα, τους παίκτες καθώς και τη διοίκηση.

Ο Βασίλης Βρούτσης, ο οποίος όπως είπε ο κ. Πλάτωνας Τομπάς υπήρξε πρωταθλητής στο στίβο και μάλιστα τα ρεκόρ του σε χωμάτινα γήπεδα, είναι ακατάρριπτα μέχρι σήμερα, ευχήθηκε στον Πανναξιακό «να τα εκατοστήσει» και δήλωσε ότι η παράταξη του θα στηρίξει κάθε προσπάθεια για νέες αθλητικές υποδομές στο νησί.

Ο πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΚ Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος έκανε έκκληση για καλύτερη συνεργασία των σωματείων του Πανναξιακού με έμφαση στις ακαδημίες «για καλύτερο μέλλον του αθλητισμού στο νησί».

Ο Γιώργος Γιαννάκης από τον Πανναξιακό ΑΟΝ υπογράμμισε ότι θα πρέπει όλοι να είναι όσο περισσότερο μπορούν κοντά στις ομάδες. «Έχουμε τεράστια δύναμη και πρέπει να ην εκμεταλλευτούμε» σημείωσε.

Εκ μέρους των παλαίμαχων ο κ. Βασαλάκης εξέφρασε τη χαρά και την αισιοδοξία του σε ότι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Πανναξιακό Α.Ο. «Είμαστε περήφανοι για το πρωτάθλημα και αυτό θα πρέπει να αποτελέσει το έναυσμα για το δήμο για να φτιαχτούν γήπεδα στη Νάξο» τόνισε.

Βραβεύσεις

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο ιστορικό Σωματείο της Νάξου όπως ο Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος (πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΚ σήμερα), ο Κυριάκος Τσιμπλάκης και ο Γιώργος Γεωργακόπουλος.

Επίσης τιμήθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό ο π. προπονητής και αθλητής στίβου του Πανναξιακού, Μανώλης Φρατζέσκος ο οποίος έχει πολλές συμμετοχές και έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα μετάλλια και διακρίσεις.

 

(Visited 241 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*