Εξαγγελία Λιανού για τη δημιουργία βοηθητικού γηπέδου έξω από το ΔΑΚ Νάξου

Newsroom
09/03/2020 01:25
 
 
 

 

Τη δημιουργία βοηθητικού γηπέδου έξω από το ΔΑΚ εξήγγειλε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής πίτας του Πανναξιακού την Κυριακή το βράδυ.

Όπως είπε ο κ. Λιανός «τον Απρίλιο θα ψηφιστεί η δημιουργία του βοηθητικού γηπέδου έξω από το ΔΑΚ (μπροστά στο κλειστό)». Τόνισε μάλιστα, ότι οι μελέτες για το έργο έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

«Θα είναι σύγχρονες εγκαταστάσεις, θα υπάρχει χώρος στάθμευσης, ηλεκτοφωτισμός κ.λπ.). σημείωσε και ενημέρωσε ότι το έργο θα χρηματοδοτηθεί από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όπως έχει δεσμευτεί ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο κ. Λιανός μίλησε ακόμη για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Αγίου Αρσενίου αλλά και τα τη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου.

Νέο κλειστό στο Φιλώτι

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αναφέρθηκε και σε ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό έργο, το οποίο δεν είναι κάτι που θα πραγματοποιηθεί άμεσα «θα πάει πίσω» όπως είπε χαρακτηριστικά, που αφορά τη δημιουργία δεύτερου κλειστού γηπέδου, στο Φιλώτι, στο ΕΠΑΛ σε οικόπεδο 1000 τετρ. μέτρων.

Όπως είπε ο κ. Λιανός το έργο έχει υποβληθεί στη διαχειριστική αρχή της περιφέρειας και ο προϋπολογισμός του είναι 2.100.000 ευρώ.

Ωστόσο ο κ. Λιανός δεν αναφέρθηκε στις επιχορηγήσεις των σωματείων από το δήμο, θέμα το οποίο «καίει» τα αθλητικά σωματεία του νησιού.

(Visited 340 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*