“Amorgos Trail Challenge”: Το ζεις! (video)

Newsroom
17/02/2020 12:13
 
 
 

Υπάρχουν αγώνες trail που πηγαίνεις απλά για να τους τρέξεις ή να τους περπατήσεις, υπάρχει και το “Amorgos Trail Challenge” που πηγαίνεις για να το ζήσεις!
Ο Φυσιολατρικός-Περιπατητικός Σύλλογος «Παλιά Στράτα», η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Αμοργού, σας καλούν στο 4ο “Amorgos Trail Challenge”, ένα υπέροχο δρομικό ταξίδι, με τρεις διαδρομές, εκατοντάδες φίλους-δρομείς και χιλιάδες χαμόγελα!
Στις 16 και 17 Μαΐου 2020 η καρδιά του δρομικού κινήματος χτυπάει στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου με την Αμοργό οικοδέσποινα του 4ου “Amorgos Trail Challenge”.
Οι εγγραφές άνοιξαν και θα μείνουν ανοιχτές έως τις 2 Μαΐου.
«Η Αμοργός δεν είναι μόνο καλοκαίρι. Το “Amorgos Trail Challenge” αποτελεί μια σημαντική διοργάνωση για το νησί μας, που δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα μοναδικής ομορφιάς μονοπάτια και να δοκιμάσουν την αντοχή τους σε μια θέα αιγαιοπελαγίτικη που κόβει την ανάσα. Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα τοπία, εικόνες, αλλά και να αντιμετωπίσουν καινούριες προκλήσεις. To “Amorgos Trail Challenge” δεν απευθύνεται μόνο σε δρομείς αλλά σε όλη την οικογένεια μέσα από τις παράλληλες δράσεις πολιτισμού και γαστρονομίας. Η Αμοργός σας περιμένει να την βάλετε στην καρδιά σας» δηλώνει ο Δήμαρχος Αμοργού κ. Λευτέρης Καραΐσκος.

“Amorgos Trail Challenge”: εκεί που το βουνό συναντά τη θάλασσα!
Επιλέξτε διαδρομή:
*19 χλμ.: Εκκίνηση από το Μοναστήρι Χοζοβιώτισσας με τερματισμό στην παραλία της Αιγιάλης.
*7,5 χλμ.: Γύρος της Αιγιάλης.
*σε συνδυασμό με το μοναδικό Spike ή αλλιώς κατάκτηση κορυφής της νησίδας Νικουριά.

Πληροφορίες- Εγγραφές www.amorgostrailchallenge.gr

Δείτε το Amorgos Trail Challenge 2019 official video

[wonderplugin_video iframe=”https://www.youtube.com/watch?v=y_xr-I6TQKU” lightbox=0 lightboxsize=1 lightboxwidth=960 lightboxheight=540 autoopen=0 autoopendelay=0 autoclose=0 lightboxtitle=”” lightboxgroup=”” lightboxshownavigation=0 showimage=”” lightboxoptions=”” videowidth=600 videoheight=400 keepaspectratio=1 autoplay=0 loop=0 videocss=”position:relative;display:block;background-color:#000;overflow:hidden;max-width:100%;margin:0 auto;” playbutton=”https://naxostimes.gr/wp-content/plugins/wonderplugin-video-embed/engine/playvideo-64-64-0.png”]

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*