Ενθουσιασμένη η Nαταλία Μεταξά με τον Πανναξιακό!

admin
07/08/2015 10:22
  •  
  •  
  •  

Η 23χρονη κεντρική (ύψος 1,85 μ.) άφησε τον Παναθηναϊκό μετά από έναν χρόνο παραμονής στην Κυψέλη και επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα της στη Νάξο με την ομάδα του Πανναξιακού.

 

Η Ναταλία Μεταξά προέρχεται από τους Μακεδόνες όπου είχε κάνει μία καταπληκτική περίοδο τη χρονιά 2013 – 14 όταν και ήταν μέσα στις πέντε καλύτερες μπλοκέρ του πρωταθλήματος, γεγονός που της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη ομάδα της καριέρας της.

Στον Παναθηναϊκό δεν μπόρεσε – για διάφορους λόγους – να δείξει το πραγματικό της ταλέντο και ευελπιστεί ότι υπό τις οδηγίες του Ζόραν Κόβαζιτς θα επιστρέψει στην κορυφή σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Η Μεταξά έχει γεννηθεί στις 8 Ιουνίου 1992 στην Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε την καριέρα της από την Siemens, στη συνέχεια πήγε στον Επίκουρο (2009 – 11) και καθιερώθηκε στους Μακεδόνες όπου έμεινε έως το 2014 πριν μετακινηθεί στον Παναθηναίκό.

Η νεαρή αθλήτρια του Πανναξιακού πλέον δήλωσε στο www.paon.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ενσωματώθηκα στην οικογένεια του Πανναξιακού! Είναι μια ομάδα που μέσα σε 2 χρόνια στην Α1 κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά στην Ελλάδα, αλλά να κάνει και μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη, αυτό δείχνει μια ομάδα που έχει οργάνωση, φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητη που εδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Θα βοηθήσω απο μεριά μου στο μέγιστο τη προσπάθεια της ομάδας να εκπληρώσει τους στόχους της. Ελπίζω να έχουμε μία υγιή και επιτυχημένη χρονιά!»

 

Πηγή: paon.gr

(Visited 68 times, 1 visits today)