“Am-Ola Run” στα Κάταπολα της Αμοργού!

Newsroom
13/02/2020 12:58
 
 
 

 

Παιδικά χαμόγελα και θετική ενέργεια θα γεμίσουν τα Κατάπολα της Αμοργού την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, οπότε και θα διεξαχθεί μια αθλητική, αποκριάτικη και εκπαιδευτική γιορτή: το “Am-Ola Run”!

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αμοργού, ο Φυσιολατρικός Περιπατητικός Σύλλογος «Παλιά Στράτα», οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και οι γυμναστές της Αμοργού.

Η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμοργού έχει ως εξής:
Παιδικά χαμόγελα, αθλητισμός, γεύσεις, θετική ενέργεια και γινόμαστε όλοι παιδιά στα Κατάπολα!!! Αν είσαι από 4 έως 17 ετών και αν νιώθεις μαθητής όσο χρονών και να είσαι τότε “Am-Ola Run” στα Κάταπολα Αμοργού.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αμοργού, ο φυσιολατρικός περιπατητικός Σύλλογος «Παλιά Στράτα», οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και οι γυμναστές της Αμοργού, ενώνουν δυνάμεις, κέφι και γνώση και υποδέχονται τους μαθητές της Αμοργού την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 σε μια γιορτή αθλητική, αποκριάτικη, εκπαιδευτική.

Θα γυμναστούμε, θα παίξουμε, θα τρέξουμε και αφού τερματίσουμε στο λιμάνι θα μας περιμένει ένας πλούσιος μπουφές για αποκατάσταση αφού πρώτα κρεμάσουμε στο στήθος το μετάλλιο μας, με ενθουσιασμό!

Ο αθλητισμός σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και στην Αμοργό το “Am-Ola Run” μαθαίνει στα παιδιά του νησιού το Ευ Αγωνίζεσθαι και τη χαρά της άθλησης!
Θέμα ασφάλειας δεν υφίσταται γιατί η ΕΔΟΚ Αμοργού θα είναι εκεί πανέτοιμη!

Για να μην λείψει κανένα παιδί, δωρεάν μετακινήσεις με πούλμαν:
*Θολαρια 09:00
*Λαγκάδα 09:15
*Όρμος 09:25
*Χώρα 09:50
*Αρκεσίνη 09:30
…επιστροφή περίπου στις 14:00
Σας περιμένουμε όλους! Μικρούς κ μεγάλους!

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*