Οι αθλητές του ΑΜΣ Φιλωτίου παρέλαβαν τα νέα τους μπουφάν από την SPAR ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ

SPAR ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ ΑΜΣ Φιλωτίου
Newsroom
13/01/2020 14:29
 
 
 

 

Στην προπόνηση των ακαδημιών Κ10, Κ12 και Κ16 του ΑΜΣ Φιλωτίου ”Ο ΖΕΥΣ” παραβρέθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας Βαγγέλης Κουτελιέρης, προκειμένου να ευχηθεί στους αθλητές και τη διοίκηση του Σωματείου καλή χρονιά, με την ευκαιρία της παραλαβής των νέων μπουφάν για όλους τους αθλητές, που είναι χορηγία της SPAR ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ στη Νάξο.

Ο κ. Κουτελιέρης ευχαρίστησε τον ΑΜΣ Φιλωτίου για το δώρο που παρέλαβε από το Ναξιώτικο Σωματείο και υποσχέθηκε να είναι αρωγός στην προσπάθειά του και τα επόμενα χρόνια.

Η στήριξη στο Σωματείο του Φιλωτίου είναι μέρος του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της SPAR ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ που στηρίζει έμπρακτα τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία του νησιού,  όπως και άλλες κοινωνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

“Στηρίζουμε τον Αθλητισμό μας. Στηρίζουμε το νησί μας!” σημείωσε ο κ. Κουτελιέρης.

Από την πλευρά του, με την ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Κουτελιέρη στο γήπεδο, ο ΑΜΣ Φιλωτίου σημείωσε:

“Έχουμε την τιμή και τη χαρά να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Spar Koutelieris για την ένδυση των ακαδημιών μας Κ10, Κ12 και Κ16 με μπουφάν. Είμαστε ευγνώμονες που είναι αρωγός στην προσπάθειά μας να πετύχουμε τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άθληση και το ευ αγωνίζεσθαι των νέων του Φιλωτίου και της ορεινής Νάξου γενικότερα”.

Gepostet von Α.Μ.Σ Φιλωτίου Ζευς Νάξου am Montag, 13. Januar 2020

Gepostet von Α.Μ.Σ Φιλωτίου Ζευς Νάξου am Montag, 13. Januar 2020

(Visited 625 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*