Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Άκης Αξαόπουλος
13/01/2020 13:49
 
 
 

 

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε στενά “οικογενειακό περιβάλλον” όπως αρμόζει σε μία αληθινή οικογένεια.

Το βράδυ της Κυριακής, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων της ομάδας για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος της volley league γυναικών η διοίκηση, οι προπονητές και κορίτσια του Πανναξιακού ΑΟΝ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του τμήματος.

Με εξαιρετική διάθεση και οικογενειακό κλίμα, οι προπονητές και οι αθλήτριες της ομάδας απόλαυσαν δείπνο με γεύσεις δια χειρός του σεφ Νίκου Δημητροκάλλη στο εστιατόριο dal PROFESSORE, σε έναν πανέμορφο χώρο δίπλα στη θάλασσα στην Χώρα της Νάξου.

Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Ποτικιάν, ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιάννης Μαράκης, ο ταμίας κ. Γιώργος Δημητροκάλλης ο Γεν. Αρχηγός κ. Μπάμπης Ιωσηφίδης που εκπροσώπησαν την διοίκηση στην λιτή αυτή εκδήλωση, και φυσικά η έφορος και team manager της γυναικείας ομάδας κ. Σοφία Βασιλάκη.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του τμήματος βόλεϊ γυναικών όπου τυχερή της βραδιάς αναδείχτηκε η λίμπερο της ομάδας Ευαγγελία Τουλγαρίδου καθώς το “τυχερό φλουρί” ήταν στο δικό της κομμάτι.

Φυσικά το “φλουρί” το συνόδεψε “χρηματικό έπαθλο” για την νικήτρια η οποία χαμογελαστή παρέλαβε το “δώρο” της από τον πρόεδρο κ. Ποτικιάν.

Ο χαρακτηρισμός “οικογένεια” δεν υιοθετήθηκε τυχαία καθώς ο σύλλογος μας διαχρονικά στηρίζει το καλό κλίμα ανάμεσα στους συντελεστές της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, στα χαρακτηριστικά μιας οικογένειας. Είμαστε υπερήφανοι για τον χαρακτήρα και το ήθος των προπονητών και των αθλητριών μας και αυτό για τον σύλλογο μας είναι η μεγαλύτερη επιτυχία.

Καλή, δημιουργική χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Για την όμορφη αυτή βραδιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Dal PROFESSORE κ. Κωστή Κατσούρη για την προσφορά του δείπνου αλλά και την διαρκή στήριξη του στο σύλλογο μας.

Επίσης ευχαριστούμε το “catering Κορρές” και τον ιδιοκτήτη του κ. Στέλιο Κορρέ για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικής πίτας.

(Visited 234 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*