Ανανεώσεις συμβολαίων στον Πανναξιακό ΑΟ

admin
21/07/2015 19:52
 
 
 
Μπαράζ  ανανεώσεων στον Πανναξιακό ΑΟ καθώς για τη νέα χρονιά ανανέωσαν τα συμβόλαια τους οι εξής  ποδοσφαιριστές: Χαμηλοθώρης Α., Πιτταράς Ν., Παπανικολάου Σ., Κεραμιώτης Γ., Ντασιος Ι., Λίκα Δ. και Ευριπιώτης Μ. Επίσης, στη Ναξιακή ομάδα επιστρέφει ο “πύργος” της άμυνας Κ. Μπουλαμάτσης μετά από ένα χρόνο απουσίας εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας, οι επαφές συνεχίζονται στα γραφεία του συλλόγου σε καθημερινή βάση και στόχος της επιτροπής μεταγραφών είναι να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο σωματείο όλοι οι Ναξιώτες ποδοσφαιριστές που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.
 
Αξιοσημείωτο είναι ότι, μετά την περσινή χρονιά  και λόγω  της συνέπειας που επέδειξε η Διοίκηση  του Πανναξιακού σε όλους τους τομείς απέναντι στους ποδοσφαιριστές του σωματείου, καταφθάνουν προτάσεις στα γραφεία του συλλόγου από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Η διοίκηση του Πανναξιακού ευχαριστεί επίσης τους ποδοσφαιριστές Τσουκαλά Ιωάννη, Κούτρο Ιωάννη, Γαλάνη Ευάγγελο και  Κωτσαρή Κώστα για την τεράστια πρόσφορα στην κατάκτηση του μοναδικού νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου και τους εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*