Σε πρόγραμμα του ΟΠΑΠ οι ακαδημίες μπάσκετ του ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια»

apas ta fanaria
Newsroom
05/12/2019 01:31
 
 
 

 

Ανάμεσα στις 50 ακαδημίες Αθλητικών Συλλόγων ανά την Ελλάδα επιλέχθηκαν οι ακαδημίες μπάσκετ του ΑΠ.Α.Σ «Τα Φανάρια» της Νάξου προκειμένου να συμμετέχει σε ένα σημαντικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ με πολλαπλά οφέλη για τους μικρούς αθλητές.

Ο Σύλλογος πληρούσε αφενός τα ποιοτικά κριτήρια αλλά και αφετέρου τα ποσοτικά κριτήρια, όντως η μεγαλύτερη ακαδημία μπάσκετ στη Νάξο.

«Το γεγονός αυτό μας δικαιώνει και μας γεμίζει υπερηφάνεια και χαρά, ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνει το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς μας αθλητές» σημειώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου σε σχετική ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι βασική παροχή του προγράμματος αυτού στο οποίο εντάχθηκαν οι ακαδημίες μπάσκετ του ΑΠ.Α.Σ., στο οποίο θα συμμετέχουν 50 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, είναι η ιατρική ασφάλιση όλων των παιδιών.

Επίσης, σε συνδυασμό με την παροχή υλικού προπόνησης και πληροφοριών (μέσω σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων) για τους προπονητές, τους γονείς και τους μικρούς αθλητές, το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ θα βοηθήσει να ανεβεί το επίπεδο λειτουργίας του Συλλόγου και να παράξει καλύτερα αποτελέσματα.

(Visited 76 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*