ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”: Χωρίς ώρα προπόνησης στο κλειστό για την ομάδα μπάσκετ

apas ta fanaria
Άκης Αξαόπουλος
23/10/2019 00:17
 
 
 

 

Τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι η αντρική ομάδα μπάσκετ η οποία παίζει κρίσιμο αγώνα την Κυριακή και έμεινε χωρίς ώρα προπόνησης στο ΔΑΚ Νάξου εξέφρασε ο Απεραθίτικος Αθλητικός Σύλλογος «Τα Φανάρια».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια» έχει ως εξής:

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό του νησιού ότι για αύριο 23 Οκτωβρίου οι αρμόδιοι διαχείρισης των αθλητικών χώρων, σε συνέχεια της ανακολουθίας λόγων περί κριτηρίων και δίκαιης κατανομής ωρών στο κλειστό και έργων (τέλη Οκτώβρη και δεν υπάρχει πρόγραμμα, είσοδος το Σαββατοκύριακο τμημάτων στο κλειστό, χωρίς επίσημο πρόγραμμα, ακόμα και κατά τη διάρκεια, επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών, εργασιών, μη καταβολή της περσινής μας επιχορήγησης κ.τ.λ.) φρόντισαν ώστε το ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας & την Κυριακή παίζει κρίσιμο αγώνα, να μείνει ΧΩΡΙΣ ΩΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ.

Μας δίνουν βέβαια την επιλογή να στερήσουμε από τους νεαρούς Ναξιώτες αθλητές μας την προπόνησή τους για να μπει στη θέση τους το Ανδρικό, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει!

Καλούμε τους αρμόδιους να κάνουν απλά αυτό για το οποίο εκλέχτηκαν, να διοικήσουν με δικαιοσύνη και ισοτιμία, πριν καταφύγουμε στους αρμόδιους να τις αποκαταστήσουν.

 

(Visited 163 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*