Οι μοναδικές στιγμές του Serifos Sunset Race 2019 (video)

Άκης Αξαόπουλος
24/09/2019 14:14
 
 
 

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν όσοι κατάφεραν να παρευρεθούν στη Σέριφο και το 7o Serifos Sunset Race το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου!

Αγώνες δρόμου και κολύμβησης, παιδικοί αγώνες, πολύ κέφι, χορός και αμέτρητα χαμόγελα!

Το 7ο Serifos Sunset Race υλοποιήθηκε χάρη στην παρουσία των εθελοντών, της ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως συνδιοργανώτριας, του Δήμου Σερίφου, των τοπικών συλλόγων (Σύλλογος Γυναικών «Η Ανδρομέδα», Ταξιάρχης, Εμπορικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Σεριφίων, ΑΟ Σερίφου) και των χορηγών.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η διοργάνωση συνδέθηκε με το πρόγραμμα SeaChange Greek Islands του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, με πρόσκληση προς όλους τους συμμετέχοντες να γίνουν μέρος της λύσης, αλλάζοντας καθημερινές συνήθειες για να μειωθεί το πλαστικό μίας χρήσης. Η ομάδα του προγράμματος βρέθηκε στο νησί την περίοδο της διοργάνωσης, και πραγματοποίησε καθαρισμούς στις παραλίες του νησιού. Συγχρόνως, σε όλους τους δρομείς της διαδρομής SeaChange Greek Islands 5 χιλ., στους νικητές των αγωνισμάτων, και στα παιδιά δόθηκε από ένα ποτήρι πολλαπλής χρήσης του προγράμματος. Δυναμικό παρόν έδωσε και η ομάδα SeaChange Sports Team, με μέλη της να κερδίζουν πολλά μετάλλια.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη του 2020 και το 8o Serifos Sunset Race με νέες εκπλήξεις που θα περιμένουν τους συμμετέχοντες.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*