Πανναξιακός Α.Ο: “Δημήτρη Καρούση γύρνα πίσω”

admin
29/06/2015 21:47
 
 
 

Ανακοίνωση εξέδωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο. προκειμένου να ευχαριστήσει το φίλαθλο κόσμο, που παρά τις δύσκολες στιγμές που ζει η χώρα συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, αλλά και για να επισημάνει το σημαντικό ρόλο που έχει παίξει όλα αυτά τα χρόνια για το σωματείο ο διαφημιστής Δημήτρης Καρούσης, ο οποίος με δήλωση του στο naxostimes.gr αργά το βράδυ της Κυριακής δήλωσε την παραίτηση του από το νέο Δ.Σ.

Η ομάδα καλεί τον κ. Καρούση να ανακαλέσει την απόφαση του, επισημαίνοντας πόσο σημαντική ήταν και είναι η παρουσία του στον Πανναξιακό, που τον καθιστά “αναντικατάστατο”…

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του το Σωματείο αναφέρει τα εξής:  

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ  Α.Ο. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της Νάξου που προσήλθε στις εκλογές του συλλόγου να ψηφίσει τους υποψήφιους για το νέο Δ.Σ. και την νέα ελεγκτική επιτροπή. Η προσέλευση αυτή σε μια δύσκολη εποχή που ζούμε δείχνει και την στήριξη που τυγχάνει ο σύλλογος στην προσπάθεια που κάνει για να αναδείξει τον Ναξιώτικο αθλητισμό. Επίσης το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. αλλά και τα νέα μέλη του συλλόγου ευχαριστούν θερμά τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, Γιοσμά Ιωάννη, Μαργαρίτη Ευάγγελο και Μπαρδάνη Ιωάννη που αγόγγυστα διέθεσαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να διεκπεραιώσουν την εκλογική διαδικασία.

Τέλος, επειδή δημιουργήθηκε αναστάτωση από την παραίτηση που έχει υποβάλει το εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. κ Δημήτρης Καρούσης, θεωρούμε ότι πρέπει να επανεξετάσει την απόφασή του αυτή, γιατί η συμμετοχή του στο νέο Δ.Σ. είναι απαραίτητη. Όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια, έχει να διαδραματίσει ρόλους που μόνο εκείνος γνωρίζει και τον καθιστούν αναντικατάστατο. Μέχρι σήμερα βοήθησε και στήριξε ανιδιοτελώς την ομάδα ενώ ήταν παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της αγωνιστικής περιόδου για όλα τα αθλήματα της ομάδας. Η προσωπικότητα και παρουσία του Δημήτρη Καρούση είναι έντονη και συνυφασμένη με την επιτυχημένη φετινή πορεία του συλλόγου, καθώς και με πολλές άλλες επιτυχίες στο παρελθόν.

Του ζητάμε να ανακαλέσει την απόφαση του.

Η προσφορά  του είναι ανεκτίμητη και δεν μπαίνει σε ζυγαριά με τον όποιο αριθμό ψήφων ούτε βέβαια μπορεί αυτός ο αριθμός να αντιπροσωπεύει την μεγάλη εκτίμηση που τρέφει ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ στο πρόσωπο του.

Με εκτίμηση

Όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Πανναξιακού Α.Ο.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*