Εκλογές στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν.

admin
27/06/2015 19:48
 
 
 

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. έχει τη χαρά και την τιμή να έχει 2 τμήματά του πλέον σε Εθνικές Κατηγορίες. Μετά την παρουσία της ομάδας βόλεϊ, με απόλυτα επιτυχημένη πορεία, εδώ και 2 χρόνια στην Α1 Εθνική και η ομάδας μπάσκετ, κέρδισε την άνοδο της, για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού, στη Γ” Εθνική.

 

Είναι ξεκάθαρο ότι οι εκλογές της Τετάρτης 1ης Ιουλίου αποκτούν ιστορικό χαρακτήρα για το σωματείο και το νησί.Η πρόκληση είναι τεράστια.

Η επόμενη μέρα των εκλογών, είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να βρει το σωματείο με ένα ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο που θα αποτελείται από άτομα που προέρχονται και από τα δύο αθλήματα και θα έχουν τρομερή όρεξη και θέληση να ασχολούνται καθημερινά με το άθλημα που αγαπούν και να συνεισφέρουν ώστε οι ομάδες μας να τιμούν το όνομα της Νάξου ανά την Ελλάδα.

Έχουμε λοιπόν το χρέος, ως απελθών Διοικητικό Συμβούλιο, να απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους Ναξιώτες, εντός και εκτός Νάξου, που μοιράζονται το όραμά μας, να συμμετάσχουν δυναμικά στη διαδικασία, δηλώνοντας συμμετοχή ως υποψήφιοι για μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Επίσης καλούμε και όσους δεν συμμετάσχουν με αυτό τον τρόπο στη διαδικασία, να έρθουν να γίνουν μέλη του σωματείου την Τετάρτη και να ψηφίσουν, δηλώνοντας την στήριξή τους. Το σωματείο, για να καταφέρει να αντεπεξέλθει σε αυτήν την τεράστια πρόκληση που του παρουσιάζεται, πρέπει όλοι οι τοπικοί παράγοντες (Δήμος, επιχειρήσεις, σωματεία) και σύσσωμη η Ναξιακή κοινωνία να στηρίζει έμπρακτα, καθημερινά, υλικά και ηθικά τις προσπάθειες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Πηγή: paon.gr

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*