Τελευταίες ημέρες για τις εγγραφές στο SERIFOS SUNSET RACE 2019

Άκης Αξαόπουλος
05/09/2019 19:19
 
 
 

 

Μετράμε αντίστροφα, πλέον, καθώς η ημερομηνία διεξαγωγής του «SERIFOS SUNSET RACE 2019» πλησιάζει. Λίγες ημέρες απομένουν για το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου, όπου εκατοντάδες δρομείς και κολυμβητές θα δώσουν ζωντάνια στους δρόμους και τις θάλασσες της Σερίφου!

Αν ακόμα το σκέφτεστε, οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου τα μεσάνυχτα!

Μπείτε στην ιστοσελίδα www.serifosrace.com, ακολουθήστε το λινκ για της εγγραφές, βρείτε τον αγώνα που σας ταιριάζει και κλείστε θέση για μια μοναδική εμπειρία. Ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες τρεξίματος στην Ελλάδα, υπό τη δύση του ηλίου, σας περιμένει σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας! Τη Σέριφο!

Επιλέξτε μεταξύ των δρομικών αγωνισμάτων των 5, 10 και 20χλμ ή των κολυμβητικών με αποστάσεις των 750, 1500 & 3000μ. Η διοργάνωση περιλαμβάνει επίσης περιηγητικό μονοπάτι, παιδικούς αγώνες, μαθήματα γιόγκα καθώς και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση υποστηρίζει το «Σχολείο Σερίφου», καλύπτοντας ανάγκες του για τη νέα σχολική χρονιά.

Η γραμματεία θα σας περιμένει από την Παρασκευή το πρωί στον Δημοτικό Ξενώνα «Περσέας» στο Λιβάδι της Σερίφου. Το Σάββατο 14/9 η δράση ξεκινάει με το Περιηγητικό Μονοπάτι στις 9:00, τους Δρομικούς Παιδικούς Αγώνες στις 10:45 και με τα δρομικά αγωνίσματα των 20χλμ στις 17:15 και των 5 & 10χλμ το απόγευμα στις 18:00. Την Κυριακή 15/9 η εκκίνηση των κολυμβητικών αγώνων του “SERIFOS SUNSET RACE 2019” θα γίνει στην παραλία του Αυλόμωνα στις 10:45, ενώ νωρίτερα στις 10:15 θα πραγματοποιηθούν οι παιδικοί αγώνες τρεξίματος στην ίδια τοποθεσία.

Δηλώσεις εθελοντών

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει εθελοντής και να απασχοληθεί στην προετοιμασία και την υλοποίηση της διοργάνωσης, λαμβάνοντας δώρα και προνόμια (σνακ, εκπτώσεις στα συνεργαζόμενα καταστήματα).
Δήλωσε εθελοντής ΕΔΩ

Και φέτος η διοργάνωση θα στηρίξει το πρόγραμμα SeaChange Greek Islands του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, μια νέα ολιστική παρέμβαση για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στις Κυκλάδες. Η ομάδα του προγράμματος θα βρίσκεται στο νησί την περίοδο της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας καθαρισμούς στις παραλίες του νησιού με τη βοήθεια και των συμμετεχόντων στους αγώνες.

Το Serifos Sunset Race 2019 θα διεξαχθεί σε Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Σερίφου και με την πλήρη υποστήριξη της Επιτροπής Τουρισμού Σερίφου και των τοπικών συλλόγων (Α.Ο. Σερίφου, Εμπορικός Σύλλογος, Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων, Σύνδεσμος Σεριφίων).

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο:
site
facebook
instagram

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*