Τα ΕΛΤΑ υποστηρίζουν και εμπνέονται από τον «Cyclades Regatta 2015»

admin
24/06/2015 20:51
 
 
 

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, υποστηρίζουν και εμπνέονται από τον 21ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Κυκλάδων «Cyclades Regatta 2015» και σαλπάρουν για Τζια, Πάρο, Αμοργό, Κουφονήσι και Σίφνο, από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου.

Τα ΕΛΤΑ συμμετέχουν σε όλη τη διαδρομή της Cyclades Regatta 2015, διαθέτοντας, σε κάθε σταθμό του αγώνα, ειδικά αναμνηστικά προϊόντα με φιλοτελική και συλλεκτική αξία, τα οποία το κοινό μπορεί να σφραγίζει με ειδικές αναμνηστικές σφραγίδες που σχεδιάστηκαν ξεχωριστά για κάθε νησί-σταθμό του αγώνα.

Μία μοναδική ευκαιρία θα περιμένει τους αθλητές και θεατές των αγώνων στην τελετή απονομής επάθλων της 1ης Ιστιοδρομίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο τη Δευτέρα 29 Ιουλίου: η δυνατότητα να δημιουργούν επί τόπου το δικό τους γραμματόσημο – ενθύμιο των Αγώνων στο τροχο-ταχυδρομείο που θα λειτουργεί ειδικά για τους σκοπούς της Cyclades Regatta 2015 στον χώρο της τελετής!

Με αφορμή την Cyclades Regatta 2015 τα Ελληνικά Tαχυδρομεία κυκλοφορούν:

  • Συλλεκτικό Λεύκωμα που περιλαμβάνει Ειδικό Αναμνηστικό Εικονογραφημένο Φάκελο σφραγισμένο με Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα και φυλλαράκι 2 γραμματοσήμων
  • 6 εικονογραφημένες κάρτες maximum prepaid μία για κάθε στάση του αγώνα.
(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*