Ο Πανναξιακός ΑΟΝ καλοσωρίζει τον Πανναξιακό ΑΟΚ

paon
Άκης Αξαόπουλος
22/08/2019 18:29
 
 
 

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΞΟΥ καλωσορίζουν την δημιουργία του νέου σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ» που σαν σκοπό έχει την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στο νησί μας.

Με την παρούσα ανακοίνωση ενημερώνουμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας στα τμήματα μπάσκετ του σωματείου μας ότι ο σύλλογος θα συμμετέχει κανονικά σε ΟΛΑ τα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων όπου αυτό είναι δυνατό.

Ενημερώνουμε επίσης τους φίλους της συλλόγου μας ότι το νεοϊδρυθέν σωματείο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ. έχει έρθει σε έγγραφη συμφωνία με το σωματείο μας ότι αναλαμβάνει την λειτουργική και αγωνιστική υποστήριξη των τμημάτων μπάσκετ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ για την σεζόν 2019-20 καθώς και το όποιο οικονομικό κόστος λειτουργίας τους με σκοπό να συνεχίσει να λειτουργούν απρόσκοπτα χωρίς προβλήματα.

Ευχαριστούμε τα μέλη του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Κ. για την πολύτιμη στήριξή τους και είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία των δύο σωματείων θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στο νησί μας και παράλληλα ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ να πάει στη θέση που αξίζει στο όνομα και στην ιστορία του.

Επίσης ενημερώνουμε για την πρόθεση των δύο σωματείων μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε τα τμήματα μπάσκετ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ να απορροφηθούν δια της συγχώνευσης από το σωματείο του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Κ. κάτι που θα προκύψει μέσα από νόμιμες διαδικασίες όπως η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και την τροποποίηση καταστατικού.

(Visited 119 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*