Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεότητας η Μαρία Καβαλιέρου του Πανναξιακού

Καβαλιέρου παγκόσμιο πρωτάθλημα νεότητας
Newsroom
27/06/2019 15:57
 
 
 

 

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεότητας θα συμμετέχει η Μαρία Καβαλιέρου του Πανναξιακού, προσθέτοντας μια τεράστια επιτυχία στο σωματείο του Πανναξιακού Α.Ο. και στο τμήμα στίβου.

Η Μαρία Καβαλιέρου επιλέχτηκε ανάμεσα τις 12 καλύτερες αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεότητας που θα γίνει στο Μπακού στις 20 Ιουλίου.

Η κορασίδα πρωταθλήτρια στίβου στο άλμα εις τριπλούν, ανοίγει τα φτερά της διεκδικώντας ένα τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεότητας.

Καβαλιέρου παγκόσμιο πρωτάθλημα νεότητας

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία τόσο για την ίδια όσο και για το Σύλλογο και τη Νάξο γενικότερα, αλλά και για το πατέρα-προπονητή της Περικλή Καβαλιέρο ο οποίος από τα πρώτα της παιδικά βήματα την ανέδειξε σε μεγάλη αθλήτρια.

Σε σχετική ανακοίνωση του το Δ.Σ. του Πανναξιακού σημειώνει:

«Ο φίλαθλος κόσμος του Πανναξιακού, το ΔΣ του Συλλόγου, και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρουν τη Μαρία Καβαλιέρου».

Στην ίδια ανακοίνωση ο Πανναξιακός Α.Ο. συγχαίρει επίσης και την ομάδα παγκορασίδων βόλεϊ του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ «ΖΕΥΣ» που κατέκτησε το πρωτάθλημα Αιγαίου όπως επίσης και στο προπονητή της Δερμάτη Γιώργο.

Καβαλιέρου παγκόσμιο πρωτάθλημα νεότητας

Τέλος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον χορηγό της ομάδας Καρούση Δημήτρη ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά στις αποστολές στίβου του Πανναξιακού και η βοήθεια του είναι πάρα πολύ σημαντική.

(Visited 304 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*