Παίκτης της Νάπολης ο Κώστας Μανωλάς

manolas1
Άκης Αξαόπουλος
27/06/2019 09:59
 
 
 

 

Παίκτης της Νάπολης θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Μανωλάς.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας, Ρόμα και Νάπολη συμφώνησαν σε όλα και ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός θα «μετακομίσει» στο «Σαν Πάολο».

Αυτό που απομένει είναι μόνο η ανακοίνωση για να «σφραγιστεί» και τυπικά το deal. Πρόκειται για μία υπόθεση η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι μπήκε στην τελική της ευθεία.

Ο Μανωλάς θα κάνει δίδυμο με τον Κουλιμπαλί στο κέντρο άμυνας των «παρτενοπέι», ενώ ο Αλμπιόλ θα αποχωρήσει από τον ιταλικό νότο με προορισμό την πατρίδα του και τη Βιγιαρεάλ.

Η συμφωνία με τη Ρόμα θα κλείσει περίπου στα χρήματα που προβλέπονται στη ρήτρα του Μανωλά, ήτοι στα 36 εκατομμύρια ευρώ ή κάτι λιγότερο, ενώ στη συμφωνία εμπλέκεται και ο Ντιαβαρά, με τις δύο πράξεις ωστόσο να είναι ξεχωριστές από λογιστική άποψη.

Ο παίκτης θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να κυμαίνονται περίπου στα 4.5 εκ. ευρώ. Η Νάπολη είχε κοστολογήσει τον Αφρικανό (από τη Γουινέα) ποδοσφαιριστή της 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είναι πρόθυμη για μια μικρή «έκπτωση» προκειμένου να ντύσει τον Έλληνα άσο στα μπλε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

(Visited 232 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*