Στις 19 Ιουνίου ξεκινά η γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή στη Σύρο

admin
01/06/2015 11:30
 
 
 

Με την παρουσίαση των 16 ομάδων που θα συμμετέχουν, άνοιξε χθες η αυλαία του 10ου Παγκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 μέχρι τις 22 Ιουνίου στη Σύρο.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Σύρου-Ερμούπολης, έδωσαν το παρών ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής Δήμου Σύρου Ερμούπολης Γουλιέλμος Πρίντεζης, το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων Χρήστος Καφτηράνης, πρόεδροι, μέλη, αθλητές και γονείς των σωματείων της Σύρου, ενώ για πρώτη φορά εκπροσωπήθηκε και ο ΠΣΑΠ (που θα είναι επίσημος υποστηρικτής του φετινού τουρνουά) μέσω του Γενικού Γραμματέα του Κωνσταντίνου Πούλιου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια μικρή αναδρομή στα προηγούμενα Παγκυκλαδικά Τουρνουά, μέσα από ένα βίντεο με περισσότερες από 200 φωτογραφίες. Ακολούθησαν οι ομιλίες και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι ομάδες, με τη διοργανώτρια αρχή να περνά το δικό της μήνυμα για ένα τουρνουά που θα έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα για γονείς, προπονητές και παιδιά και χωρίς ίχνος ανταγωνισμού.

Μάλιστα, ο κ. Πούλιος ανακοινώθηκε ότι όλα τα παιδιά θα παραλάβουν και θα φορέσουν ένα βραχιολάκι που θα αναγράφει το σύνθημα «Βάλε τέρμα στην βία», ενώ ο ΠΣΑΠ τις μέρες του τουρνουά θα φέρει κοντά στα παιδιά τους πρωταθλητές Ευρώπης Γιούρκα Σεϊταρίδη και Άγγελο Μπασινά.

«Σέντρα στην προσφορά… πάσα στην αλληλεγγύη»

Στο 10ο, επετειακού χαρακτήρα, Παγκυκλαδικό Τουρνουά θα συμμετέχουν 741 παιδιά (αριθμός ρεκόρ!) από 16 ομάδες και 450 γονείς, οι οποίοι θα κατακλύσουν την πρωτεύουσα των Κυκλάδων για τη γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή που φέτος έχει κεντρικό μήνυμα «Σέντρα στην προσφορά… πάσα στην αλληλεγγύη».

Σημειώνεται ότι φέτος για πρώτη φορά, θα πάρουν μέρος ο Α.Ο. Κύθνου και ο Πανναξιακός.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*