Συγχαρητήρια Πανναξιακού στους αθλητές στίβου για τις επιτυχίες στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα

pannaxiakos stivos 22
Άκης Αξαόπουλος
10/05/2019 12:16
 
 
 

Το ΔΣ του Πανναξιακού Α.Ο και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει την πρωταθλήτρια στίβου του συλλόγου Καβαλιέρου Μαρία η οποία εντυπωσίασε στο άλμα εις τριπλούν στο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα όπου κατέλαβε την 1η θέση με επίδοση 12.45μ. Οπως και τους άλλους πρωταθλητές που μετείχαν με επιτυχία στο πρωτάθλημα αυτό (Μανδηλαράς, Βασιλοπούλου, Ντούλας).

Επίσης αξίζει θερμά συγχαρητήρια και η ομάδα παίδων κορασίδων του συλλόγου η οποία στο αντίστοιχο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έγινε στη Μύκονο το σαββατοκύριακο 04/05-05 κατέκτησε την 1η θέση με συνολικό απολογισμό 14 χρυσά μετάλλια, 3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

Το διήμερο αυτό, διοργανώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο επιμόρφωσης προπονητών και αθλητών στίβου στη Μύκονο το οποίο αποτελεί μια πρωτοπορία για τον νησιωτικό αθλητισμό

Τονίζουμε τις ευχαριστίες μας στην ΕΑΣ Κυκλάδων και ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο κο Πάππα Δημήτριο ο οποίος διευκόλυνε την αποστολή μας σε διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες. Η βοήθεια του υπήρξε σημαντική.

Τέλος ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό της Νάξου ότι το Σαββατοκύριακο 11-12/05 θα διοργανωθεί στη Νάξο το διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών με όλους τους πρωτοκλασάτους αθλητές μας (Μπελιμπασάκη, Δημητράκης, Χονδροκούκης, Σταματόγιαννης, Καβαλιέρου, Στεργιούλης  κ.α).

Όπως και το διασυλλογικό πρωτάθλημα παμπαίδων παγκορασίδων Α με όλα τα ταλέντα του στίβου.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει να απολαύσει τους αγώνες.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας και τον απλό Ναξιώτη πολίτη για τη βοήθεια του.

 

(Visited 157 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*