Δ. Καρούσης: Μισούν τη Νάξο και τον Πανναξιακό – Αναστάτωση για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Κυκλάδων

Γενική Συνέλευση στον Πανναξιακό Α.Ο.
Άκης Αξαόπουλος
21/04/2019 14:44
 
 
 

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στους κόλπους του Πανναξιακού Α.Ο. μετά της απόφαση της ΕΠΣ να προγραμματίσει τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Κυκλάδων στη Σύρο και μάλιστα την ίδια ώρα που η ομάδα βόλεϊ θα παίζει στον τελικό πρωταθλήματος Ελλάδας ενάντια στον Ολυμιακό.

Ο Πανναξιακός Α.Ο. με μια πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Ναξιακή ομάδα δε ρωτήθηκε καν ούτε συναίνεσε στην ώρα, την ημέρα ή το νησί που θα διεξαχθεί ο τελικός και μάλιστα μετά από σειρά επιχειρημάτων προτείνει ο τελικός να διεξαχθεί στην Πάρο. Σε δεύτερη ανακοίνωση του σήμερα και μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε για το θέμα, η ομάδα της Νάξου προτείνει η διεξαγωγή του τελικού να γίνει στο ΔΑΚ Νάξου ώστε να το παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας και να είναι εύκολη η μετάβαση της αποστολής και των φιλάθλων του Πανθηραικού.

«Η ποιότητα του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Νάξου είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη μεταξύ όλων των γηπέδων των Κυκλάδων καθώς επίσης και η χωρητικότητα όπως και η διαμόρφωση των κερκίδων του γηπέδου είναι η ενδεδειγμένη για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού» σημειώνουν.

Μισούν τον Πανναξιακό και τη Νάξο

Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίζεται με δηλώσεις του στο naxostimes ο αντιπρόεδρος του Πανναξιακού Δημήτρης Καρούσης ο οποίος κάνει λόγο για «μίσος» της ΕΠΣ προς τη Ναξιακή ομάδα.

karousis 1

«Διαμαρτύρομαι έντονα για την προσπάθεια οικονομικής εξόντωσης της ομάδας μας. Αναγκάζουν τον Πανναξιακό, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να το συζητήσουν, να κάνει πολυδάπανα ταξίδια τη στιγμή που γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν τα νησιώτικα σωματεία για να κρατήσουν τις ομάδες τους. Η συμπεριφορά αυτή μόνο μίσος καταδεικνύει τόσο για τον Πανναξιακό όσο και το νησί μας» σημείωσε ο κ. Καρούσης και πρόσθεσε:

«Ότι και να κάνουν, ο Πανναξιακός συνεχώς θα ανεβαίνει όλο και ψηλότερα, αφού το μόνο που καταφέρνουν με αυτή τη συμπεριφορά είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς. Έχουμε παγκόσμιους πρωταθλητές στο στίβο, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ παίζει το Σάββατο στον τελικό Ελλάδας βόλεϊ γυναικών και ο Πανναξιακός Α.Ο. πάει για το νταμπλ στις Κυκλάδες».

Ο κ. Καρούσης κάλεσε επίσης την ΕΠΣ «να απαντήσει επιτέλους» γιατί δεν έρχεται σε συνεννόηση με τον Πανναξιακό και «επιτέλους γιατί δείχνουν τόσο μεγάλη αντιπάθεια στην ομάδα μας».

«Όσο είναι ακόμα νωρίς ας αλλάξουν γνώμη» τονίζει.

Η σημερινή ανακοίνωση του Πανναξιακού Α.Ο.:

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας για τον ορισμό του τελικού κυπέλλου από την ΕΠΣ Κυκλάδων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήσαμε εκτάκτως 18/04/2019 η απόφαση ήταν υπέρ της διεξαγωγής του τελικού στο ΔΑΚ Νάξου ώστε να το παρακολουθήσουν οι πολυάριθμοι φίλαθλοι της ομάδας μας και να είναι εύκολη η μετάβαση της αποστολής και των φιλάθλων του Πανθηραικού.
Η ποιότητα του αγωνιστικού χώρου του Δακ Νάξου είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη μεταξύ όλων των γηπέδων των Κυκλάδων καθώς επίσης και η χωρητικότητα όπως και η διαμόρφωση των κερκίδων του γηπέδου είναι η ενδεδειγμένη για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού.

Είμαστε ήδη εδώ και μέρες σε ανοιχτή επικοινωνία με το ΔΣ του Πανθηραικού ώστε να παρέχουμε τη κάθε διευκόλυνση στην μετάβαση, διαμονή και σίτιση της αποστολής του Πανθηραικού.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*