Οι επίσημες αφίσες του 10ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

admin
17/05/2015 12:19
 
 
 
 
Κυκλοφόρησαν οι επίσημες αφίσες του επετειακού “10ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου” που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια από την έναρξη του και θα πραγματοποιηθεί από τις 19 μέχρι τις 22 Ιουνίου στη Σύρο.
Το πιο επιτυχημένο αθλητικό γεγονός αφιερωμένο στον μικρό ποδοσφαιριστή που πραγματοποιείτε στις Κυκλάδες πλησιάζει και η καρδιά όλων των Κυκλαδικών χτυπά πλέον στους ρυθμούς του “10ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου” που φέτος κλείνοντας τα 1ο χρόνια της ύπαρξης του γυρνά για να γιορτάσει εκεί όπου ξεκίνησε, στην Σύρο, με διοργανωτή την Ακαδημία ποδοσφαίρου Σύρος 2002.
 
 
Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, με τα έξι γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες να φοράνε σιγά – σιγά τα γιορτινά τους, ενώ από πλευράς συμμετοχών, όπως δείχνει το ενδιαφέρον που δείχνουν τα σωματεία φέτος θα επιτευχθεί ένα μοναδικό ρεκόρ συμμετοχών.
 
Η ξεχωριστή συγκυρία των 10 χρόνων από την ίδρυση  του Πανκυκλαδικού επιτάσσει η όλη διοργάνωση να πραγματοποιηθεί μέσα σε γιορτινό κλίμα, ενώ οι αφίσες που κυκλοφόρησαν φέτος είναι δύο. Η πρώτη προαναγγέλλει το τουρνουά πάντα με φόντο τις Κυκλάδες και με έντονη επισήμανση τον τόπο διεξαγωγής , την Σύρο και η δεύτερη έχει επετειακό χαρακτήρα, με μικρούς πρωταγωνιστές από όλες τις Κυκλάδες και την μασκότ του διοργανωτή να απεικονίζονται σε αυτή.
 
 
Το πάρτι λοιπόν ξεκίνησε. Ας ετοιμάσουμε όλοι βαλίτσες για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων προκειμένου να συμμετάσχουμε στην γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή.
 
 

 

(Visited 11 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*