Μανωλάς: «Για μένα η Νάξος είναι ο παράδεισος. Πάντα εκεί θα γυρνάω»

 
 
 

Ο Κώστας Μανωλάς παραχώρησε συνέντευξη στη νέα εκπομπή «Τουρίστες» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και μίλησε για όλους και για όλα.
Δεν έκρυψε τα αισθήματα του για τον Ολυμπιακό, μίλησε για τον τρόπο που πήγε στην ΑΕΚ, τη ζωή του στην Ιταλία και τις δυσκολίες που συνάντησε, το δυσκολότερο αντίπαλο που αντιμετώπισε ποτέ αλλά και την αγάπη του για τη Νάξο.

Να σημειωθεί ότι η νέα ταξιδιωτική εκπομπή με προσκαλεσμένο τον Έλληνα αμυντικό της Ρόμα θα προβληθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Κώστα Μανωλά:

Για το πώς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο: «Βρήκα μια ιστοσελίδα κάποια στιγμή, ότι η ΑΕΚ κάνει ένα καμπ και ψάχνει παιδιά. Δηλώνω συμμετοχή και πάω και λέω στους γονείς μου, θα πάω να δοκιμάσω. Με παίρνουν κάποια στιγμή τηλέφωνο και μου λένε ότι με πήραν. Κάνω μια καλή χρονιά, αλλά μου είπαν ότι ακόμα δεν είσαι έτοιμος. Πήρα ένα ταξί λοιπόν να πάω στον Θρασύβουλο, που ήταν ο Σάκης Τσιώλης και την επόμενη μέρα υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη ζωή σε ότι κάνεις πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση»

Για το πώς αντιμετωπίζει τη νέα του ζωή: «Στη ζωή όσα λεφτά και να βγάλεις, όσο ψηλά και αν φτάσεις, δεν μπορείς να αλλάζεις τα παλιά και να τα ξεχνάς. Στο ποδόσφαιρο και τη ζωή δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα»

Για τη ζωή στη Ρώμη: «Έχω τη ζωή μου, την οικογένεια μου και περνάω πολλές ώρες στο σπίτι. Αυτό μου αρέσει αρκετά. Η ζωή μου είναι πολύ απλή γενικά»

Για το τι ομάδα είναι: «Αυτή τη στιγμή είμαι Ολυμπιακός»

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που είχε ποτέ: «Έχω παίξει και κόντρα στον Μέσι, αλλά για μένα είναι ο Ιμπραϊμοβιτς»

Για τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο: «Για μένα η Νάξος είναι ο παράδεισος. Πάντα εκεί θα γυρνάω. Εκεί μεγάλωσα και εκεί θα γυρίσω κάποια στιγμή»

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*