VIDEO: Η μεγάλη «γιορτή» του Πανναξιακού Α.Ο. (φώτος)

 
 
 

 

Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Πανναξιακού Α.Ο. που συνοδεύονταν από βραβεύσεις.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν η διοίκηση της ομάδας, προπονητές και γυμναστές, πολλοί από τους αθλητές στίβου και η ομάδα ποδοσφαίρου, παλαίμαχοι αθλητές αλλά και παλαιότερα μέλη της διοίκησης. Επίσης παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Λιανός και άλλα μέλη της δημοτικής αρχής, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λεονάρδος Χατζηανδρέου και Βασίλης Βρούτσης αλλά και πλήθος κόσμου που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του εστιατορίου «Λαδόχαρτο» που έγινε η εκδήλωση.

pita 2019 pannaxiakos 2

pita 2019 pannaxiakos 21

Τις δυο πίτες του Πανναξιακού ευλόγησε ιερέας της Μητρόπολης ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη κ. Καλλίνικου και τα “φλουριά” – δώρα για τους τυχερούς από τις δυο βασιλόπιτες τους οποίους περίμεναν δυο όμορφα δώρα. Ένα ρολόι μεγάλης αξίας και ένα ταξίδι στην Κω.

pita 2019 pannaxiakos 12

Ως «ιδιαίτερη στιγμή» χαρακτήρισε την εκδήλωση ο πρόεδρος του Πανναξιακού Μιχάλης Αγγελής ο οποίος τόνισε ότι «ο Πανναξιακός δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά μια ιδέα».
«Είναι η αθλητική ιστορία του νησιού μας όντας εδώ και δεκαετίες η μόνη ομάδα με τμήματα και διακρίσεις σε όλα σε όλα τα αθλήματα. Είναι η ιδέα που έχει βαθειές ρίζες μέσα στην τοπική κοινωνία» σημείωσε.

Ο κ. Αγγελής αφού αναφέρθηκε στις διακρίσεις της ομάδας και στη δημιουργία νέων τμημάτων υποδομών έκανε λόγο για «τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες» και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι παράγοντες του Σωματείου για να κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα της ομάδας.

pita 2019 pannaxiakos 13

pita 2019 pannaxiakos 14

pita 2019 pannaxiakos 15

Κατά την εκδήλωση έγιναν βραβεύσεις και τιμήθηκαν παλιοί και νέοι αθλητές. 


pita 2019 pannaxiakos 19

Τιμητική πλακέτα έλαβαν: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Βουδιάς για την προσφορά του στο Σωματείο, ο παλαίμαχος αθλητής στίβου Γιώργος Φρατζέσκος, η παλαίμαχος αθλήτρια και γυμνάστρια Πετρούλα Πυτιλάκη, ο π. Πρόεδρος του Δ.Σ. Μανόλης Βαθρακολοίλης και η παγκορασίδα πρωταθλήτρια στο άλμα εις ύψος Δήμητρα Σέργη.

pita 2019 pannaxiakos 16

pita 2019 pannaxiakos 17

pita 2019 pannaxiakos 20

Τιμητικές διακρίσεις έλαβαν επίσης οι αθλήτριες του Πανναξιακού από τη Μήλο Λιβανίου Καλλιόπη και Τουρλάκη Πηνελόπη.

pita 2019 pannaxiakos 18

pita 2019 pannaxiakos 8

Στην εκδήλωση δεν έλειπε η πλούσια λαχειοφόρος αγορά αλλά και ζωντανή μουσική από ένα καταπληκτικό τοπικό συγκρότημα που τραγούδησε τραγούδια για όλα τα γούστα που ανέβασε τη διάθεση και σκόρπισε κέφι στους παρευρισκόμενους.

Συντονιστής στην εκδήλωση ήταν ο υπεύθυνος στίβου του Πανναξιακού Πλάτωνας Τομπάς.

Καταπληκτική και η κουζίνα του «Λαδόχαρτου» που μάλιστα βραβεύτηκε πρόσφατα ως ένα από τα καλύτερα πανελλαδικά εστιατόρια.

{youtube}a92IZvj7Zm0{/youtube}

pita 2019 pannaxiakos 4

pita 2019 pannaxiakos 5

pita 2019 pannaxiakos 6

pita 2019 pannaxiakos 9

pita 2019 pannaxiakos 10

pita 2019 pannaxiakos 11

pita 2019 pannaxiakos 3

pita 2019 pannaxiakos 1

(Visited 27 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*