Με νίκη σφράγισε την πρεμιέρα στα μπαράζ ο Πανναξιακός (video)

admin
08/05/2015 21:32
 
 
 

Σπουδαία νίκη (1-0) πήρε την Παρασκευή στη Μυτιλήνη ο Πανναξιακός, στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, κόντρα στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Η ομάδα της Μυτιλήνης μπήκε δυνατά στο ματς και προσπάθησε να περιορίσει την αντίπαλο στο μισό του γηπέδου, εντούτοις οι φιλοξενούμενοι με πολύ καλό στήσιμο και παίζοντας καταπληκτική άμυνα σε όλο το 90λεπτο, έδειχναν πως δύσκολα θα γινόταν βορά στις ορέξεις του Διαγόρα…

Ο Πανναξιακός όπως φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε να ξέρει ακριβώς τι ήταν αυτό που έπρεπε να κάνει μέσα στο γήπεδο και το έκανε…

Η σκληρή άμυνα και οι αντεπιθέσεις ήταν τα όπλα των φιλοξενούμενων, που στο 75ο λεπτό προηγήθηκαν με γκολ του Ευρυπιώτη έπειτα από ολιγωρία στην άμυνα του Διαγόρα.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής αν και είχε αρκετά μεγάλη κατοχή της μπάλας, στην τελική προσπάθεια δεν φαινόταν σε καμιά περίπτωση να τρομάζει την ομάδα της Νάξου με κάποια σημαντική της ευκαιρία.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Αγ. Παρασκευής: Βογιατζής, Νεζάι (90′ Κουτλής), Γκιάτα, Τριλιανός, Βαξεβάνης (64′ Μαραγκός), Σπάρταλης, Χατζηκυριάκος, Πουλασιχίδης, Παπαδόπουλος, Βαμβουκλής, Φιλιανός (78′ Μουτζούρης)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κωτσαρής, Παπανικολάου, Κατσάνης, Κουφόπουλος (70′ Γαλάνης), Λίκα (90′ Καπίρης), Ευριπιώτης,Ντάσιος (88′ Πιτταράς), Κούτρος, Κατσούδας. Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαραβίνος, Γιαννόπουλος, Γεωργακόπουλος του συνδέσμου Αθηνών.

Δείτε video από τον αγώνα:

{youtube}JOhQj-AVvE4{/youtube}

 
{youtube}jw49p4z3_Do{/youtube}
 
 
 (video+φώτο kalloninews.gr)
 
(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*