Εκλογές στην ΕΠΣ Κυκλάδων

 
 
 

eps kykladon mpala logo

Σε εκλογικούς ρυθμούς μπαίνει η ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών στις 15 Δεκεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Ειρηναίος Φρέρης, τόνισε ότι χρειάζεται ένα νέο συμβούλιο που με ενιαία φωνή και δυναμική να καταφέρει ακόμη περισσότερα στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του κ. Φρέρη στις ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων:

«Αφού πρώτα σας ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία μας κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ Κυκλάδων, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. (No 11/30-11-2018) αποφάσισε τη διεξαγωγή εκλογών στις 15-12-2018 (εντός του εξαμήνου που προβλέπεται από το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Κ. – Άρθρο 31 παρ. 4).

Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα και κριτήριο πάντα το όφελος της Ένωσης και των Σωματείων – μελών μας, ώστε το νέο Δ.Σ. που ευελπιστώ να προκύψει, να προέρχεται από ακόμη περισσότερα νησιά και με μία ενιαία φωνή και δυναμική να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Πιστεύω στην συγκρότηση ενός ενιαίου ενωτικού ψηφοδελτίου με πολυφωνία και ισχυρή θέληση για δουλειά. Οι συνθήκες τώρα είναι πιο ώριμες από ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω με «απολογισμούς» και «επιτεύγματα», με όλους σας άλλωστε μιλάω μέρα – νύχτα. Μοναδικός στόχος μου είναι το καλό του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και η περαιτέρω σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων.

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ».

(Visited 39 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*