Αθλητικό Χριστουγεννιάτικο διήμερο στην Αμοργό: Αmorgos Run San – Ta Rifakia

 
 
 

amorgos trails 2

Η νεοσύστατη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αμοργού σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Αμοργού και την οργανωτική ομάδα του Amorgos Trail Challenge διοργανώνουν διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων με την επωνυμία Αmorgos Run San – Ta Rifakia.

Στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, θα μετέχουν 4 γυμναστές – προπονητές με συντονιστή την πρωταθλήτρια μαραθωνοδρόμο Ράνια Ρεμπούλη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

– Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, 10:00 – 14:00 για παιδιά 6-12 ετών στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Αμοργού αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδια, μυική ενδυνάμωση, ορθοσωμική.

– Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 10:00 – 12:00 για παιδιά 4-6 ετών στον Πολυχώρο των νέων Σχολείων Αιγιάλης μουσικοκινητική αγωγή και pilates baby.

– Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 13:00 – 14:00 παιδικός αγώνας δρόμου 800μ με εκκίνηση από τον προβλήτα λιμένα Αιγιάλης και τερματισμό στον Πολυχώρο των νέων Σχολείων Αιγιάλης. Θα ακολουθήσει απονομή επαίνων και αναμνηστικών.

Η μετακίνηση των μαθητών για τις ανάγκες της διοργάνωσης θα γίνει με λεωφορεία που θα μισθώσει η Δημοτική Επιχείρηση και σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων για την συνοδεία των μαθητών.

Όσοι γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να λάβουν μέρος στις παραπάνω δραστηριότητες παρακαλούνται να προσκομίσουν στην Διεύθυνση του Σχολείου υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση μέχρι την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου.

Για διευκρινήσεις και δήλωση συμμετοχών επικοινωνήστε με την κ. Συνοδινού Ιωαννα στο 6936772505 ή την κ. Κουντουρούπη Ελένη στο 6932618515

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*