Αθλητικό τριήμερο στη Νάξο με διοργανωτή τον Πανναξιακό ΑΟΝ (video)

 
 
 

pannaxiako triimero synentefxi 3

Την Παρασκευή το απόγευμα ξεκίνησε το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ που διοργανώνει ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων.

Το τριήμερο 5-6-7 Οκτωβρίου 2018 η Νάξος ζει σε ρυθμούς Βόλεϊ και Μπάσκετ καθώς στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ» φιλοξενούνται οι ομάδες βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού ΣΦΠ, της Θέτιδας Βούλας και του ΠΑΟΚ ενώ παράλληλα στο ίδιο γήπεδο θα αγωνιστούν οι ομάδες Μπάσκετ Παίδων του Πανιωνίου, του Κρόνου Αγ. Δημητρίου και του ΑΟ Πάρου.

pannaxiako triimero synentefxi 7

Λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά (την Παρασκευή το μεσημέρι) δόθηκε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην οποία μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι προπονητές, οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων, ο έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νάξου Γιώργος Γιαννάκης καθώς και πρώην μέλη διοικητικών συμβουλίων της ομάδας αλλά και χορηγοί. 

Οι προπονητές των φιλοξενούμενων ομάδων ευχαρίστησαν τον Πανναξιακό για το τουρνουά τονίζοντας ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να τεστάρουν τις ομάδες τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, ενώ ευχήθηκαν “ένα καλό πρωτάθλημα”.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου βραβεύτηκαν και οι χορηγοί της Ναξιακής ομάδας.

{youtube}2JK6UxmaOpI{/youtube}  

Πρόγραμμα

Βόλεϊ

Παρασκευή 5/10

Συνέντευξη τύπου (14:00)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (18:00)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ – ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ (20:30)

Σάββατο 6/10

Μικρός τελικός (17:30)

ΤΕΛΙΚΟΣ (20:00)

 

Μπάσκετ

Σάββατο 6/10

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (12:00)

ΑΟ ΠΑΡΟΥ – ΚΡΟΝΟΣ (14:30)

Κυριακή 7/10

ΤΕΛΙΚΟΣ (11:00)

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (14:00)

pannaxiako triimero synentefxi 1pannaxiako triimero synentefxi 4pannaxiako triimero synentefxi 5pannaxiako triimero synentefxi 6pannaxiako triimero synentefxi 8pannaxiako triimero synentefxi 10pannaxiako triimero synentefxi 11pannaxiako triimero synentefxi 12pannaxiako triimero synentefxi 13pannaxiako triimero synentefxi 15pannaxiako triimero synentefxi 16pannaxiako triimero synentefxi 21pannaxiako triimero synentefxi 17pannaxiako triimero synentefxi 18pannaxiako triimero synentefxi 19pannaxiako triimero synentefxi 20

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*