VIDEO: Στην ΕΡΤ3 η Μαρία Μπελιμπασάκη και ο Πλάτων Τομπάς, από τη Νάξο

 
 
 

belibasaki naxos 1

Στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Με το τρία» φιλοξενήθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα η «χρυσή» αθλήτρια του Πανναξιακού Μαρία Μπελιμπασάκη και ο υπεύθυνος στίβου του Ναξιακού σωματείου Πλάτων Τομπάς.

Η Μαρία και ο κ. Τομπάς βγήκαν ζωντανά από τη Νάξο στο απογευματινό μαγκαζίνο «Με το τρία» με την Έλσα Ποιμενίδου και μίλησαν για τον κλασικό αθλητισμό, αλλά και τον Πανναξιακό.

belibasaki naxos 4

Η Μαρία Μπελιμπασάκη έδωσε το δικό της μήνυμα στους νέους και τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό σημειώνοντας ότι θα πρέπει «να αγαπάνε αυτό που κάνουν και να μην τα παρατάνε ποτέ. Να βάζουν στόχους, στην αρχή μικρότερους και μετά μεγαλύτερους και συνεχώς να προσπαθούν να τους φτάσουν. Να έχουν πίστη στις δυνατότητες τους και τότε θα αγγίξουν την κορυφή όποια και να είναι για τον καθένα».

Η Κρητικιά αθλήτρια του Πανναξιακού, υπογράμμισε επίσης τη «σημαντική αξία του κλασικού αθλητισμού» και κάλεσε τους γονείς να στρέψουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό κάτι που θα τα απομακρύνει από τις κακές συνήθειες.

Ο κ. Πλάτων Τομπάς, μίλησε για τον Πανναξιακό σημειώνοντας ότι το τμήμα του στίβου έχει περίπου 100 παιδιά σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους. «Τα παιδιά τα βοηθάμε, βλέπουμε το ταλέντο τους και τα στηρίζουμε να εξελιχθούν. Δεν μπορούν όλα να γίνουν πρωταθλητές αλλά στόχος μας είναι να παραμείνουν στον αθλητισμό» είπε μεταξύ άλλων.
Ο κ. Τομπάς μέσα από την εκπομπή, τόνισε επίσης ότι ο Πανναξιακός βοηθάει την ανάπτυξη του νησιωτικού αθλητισμού που έχει αρκετά προβλήματα (όπως οι μετακινήσεις και οι υποδομές) και χρειάζεται υποστήριξη.

https://www.youtube.com/watch?v=67Qxlj9tMVk&feature=youtu.be 

(Visited 43 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*