Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στηρίζει το Serifos Sunset Race 2018

 
 
 

serifos sunset race 2017 1

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στη Σέριφο το 6ο Serifos Sunset Race, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το αθλητικό event περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5χλμ., 10χλμ. και 20 χλμ., κολυμβητικούς αγώνες 750μ., 1.500μ. και 3.000μ. και παιδικές διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης για τους μικρούς φίλους της διοργάνωσης. Οι εγγραφές για τους αγώνες ενηλίκων γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας της Ticketmaster.gr που έχει αναλάβει την προπώληση των εισιτηρίων. Αγορές εισιτήριων γίνονται και από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τα καταστήματα COSMOTE.

serifos sunset race 2017 2
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι παρούσα και στηρίζει όλες τις σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, δράσεις και συνέργειες που προάγουν το πνεύμα του αθλητισμού, προβάλλουν τον τόπο και παρακινούν τους πολίτες (και ιδιαίτερα τη νεολαία) να ασχοληθεί με αυτόν.
Βασικός άξονας της πολιτικής της αποτελεί η ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους (κάτι που αποτυπώνεται σε μεγάλο βαθμό και στις στοχευμένες δράσεις που υλοποίησε και υλοποιεί το 2018, με τη συμμετοχή της σε πλήθος αθλητικών δράσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων), καθώς και η σύνδεση αθλητισμού και τουρισμού, δύο από τα πιο ισχυρά πλεονεκτήματα του Αρχιπελάγους.

serifos sunset race 2017 4
Στο πλαίσιο αυτό, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά: «Στηρίζοντας την προσπάθεια για την ισότιμη πρόσβαση στον αθλητισμό, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει ενεργά για δεύτερη φορά στη διοργάνωση του Serifos Sunset Race.
Για έκτη συνεχή χρονιά, το πολυσύνθετο αυτό δρώμενο θα αποτελέσει το κορυφαίο μαζικό αθλητικό γεγονός της Σερίφου, διακρινόμενο για την τεράστια επιτυχία του, τόσο ως προς τη μαζικότητα, όσο και ως προς την άρτια οργάνωση των κολυμβητικών και δρομικών αγώνων και την πλήρη ικανοποίηση των συμμετεχόντων.
Σε μια αμφίδρομη σχέση και συνέργεια μεταξύ του Δήμου Σερίφου και της Επιτροπής Τουρισμού Σερίφου, επενδύουμε στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια ανύψωσης του αθλητικού ιδεώδους, προβολής των νησιών μας και ενίσχυσης του τουριστικού μας προϊόντος».

serifos sunset race 2017 3

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.serifosrace.com
facebook: www.facebook.com/serifosrace/
instagram: www.instagram.com/serifosrace/

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*