Serifos Sunset Race 2018: Αγώνες στα χρώματα του δειλινού

 
 
 

serifosrace 1

Για 6η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στη Σέριφο η αθλητική διοργάνωση “Serifos Sunset Race”, που περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης για ενήλικους και παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες δρόμους 5, 10 και 20 χλμ., οι κολυμβητικοί αγώνες 750μ., 1.500μ. και 3.000μ., καθώς και οι παιδικές διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης.

serifosrace 2
Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, οι δρομείς των 5χλμ. και 10 χλμ. με σημείο εκκίνησης τη Βαγιά, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν παράλληλα με τη θάλασσα περιμετρικά του κόλπου του Κουταλά, διασχίζοντας τις πανέμορφες παραλίες της Βαγιάς, του Γανέματος και του Κουταλά, απολαμβάνοντας συγχρόνως το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής και την άγρια ομορφιά του Κυκλαδίτικου τοπίου. Η απαιτητική διαδρομή των 20 χλμ., που έχει χαρακτηριστεί από τις δυσκολότερες στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει από το λιμάνι, διασχίζοντας κατά σειρά το Λιβάδι, το Καλό Αμπέλι, τη Βαγιά, το Γάνεμα, τον Κουταλά και επιστρέφοντας για τον τερματισμό στην παραλία της Βαγιάς.

serifosrace 3
Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, οικολυμβητές των 750μ., 1.500μ. και 3.000 μέτρων θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν σε μία μοναδική διαδρομή στον μεγάλο κόλπο στο Λιβάδι της Σερίφου.
Οι αγώνες δρόμου και κολύμβησης διεξάγονται διαφορετική ημέρα και δίνουν τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν και στα δύο αθλήματα, λαμβάνοντας ξεχωριστή κατάταξη και σημαντικές εκπτώσεις. Ας σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα δοθεί για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου του νησιού.

serifosrace kids
Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και έχει την πλήρη υποστήριξη του δήμου Σερίφου, της Επιτροπής Τουρισμού Σερίφου και των τοπικών συλλόγων.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.serifosrace.com

serifosrace logo

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*