Πανναξιακός με ΑΕΚ για έξοδο στην Ευρώπη

admin
21/04/2015 8:56
  •  
  •  
  •  

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών από την διοργανώτρια ΕΟΠΕ, αγώνες πλέι-οφ για την κατάταξη 3ης και 4ης θέσης γίνονται μόνο στην περίπτωση που η 3η θέση οδηγεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που συμβαίνει στην φετινή σεζόν.

 

ii) Αγώνες Play Off για τις θέσεις 3-4 του πρωταθλήµατος δεν θα διεξαχθούν, παρά µόνο στην περίπτωση που η 3η θέση δίνει δικαίωµα συµµετοχής στα Κύπελλα Ευρώπης 2015- 2016. Στην περίπτωση µη διεξαγωγής Play Off 3-4 οι οµάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 3 και 4 της Τελικής Βαθµολογικής Κατάταξης σύµφωνα µε τη σειρά που τερµάτισαν µεταξύ τους στην Τελική Βαθµολογική Κατάταξη στην Α’ Φάση του πρωταθλήµατος, ενώ σε περίπτωση διεξαγωγής οι οµάδες θα αγωνιστούν µε το πιο κάτω σύστηµα, µέχρι να συµπληρώσουν δύο (2) νίκες (µη συµπεριλαµβανοµένων των αγώνων της Α Φάσης), Αγώνες για τις θέσεις 3 – 4  Η(1) v Η(2) Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των οµάδων εναλλάξ αρχής γενοµένης από την έδρα της οµάδας µε την µεγαλύτερη βαθµολογία.

Έτσι λοιπόν ο Πανναξιακός και η ΑΕΚ καλούνται να διεκδικήσουν την 3η θέση με το πρώτο ματς να ξεκινάει την Τετάρτη στο κλειστό της Νάξου στις 15.00 (η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Τετάρτη 22/4 (Νάξος), 15.00, ΑΟΝ Πανναξιακός – ΑΕΚ

Σάββατο 25/4 (Σχολικό Γυμναστήριο Ν. Φιλαδέλφειας), 20.00, ΑΕΚ – ΑΟΝ Πανναξιακός

*Σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα και θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση από την ΕΟΠΕ.

 

Πηγή: paon.gr

(Visited 6 times, 1 visits today)