Για διακρίσεις σε βάρος τους καταγγέλλουν την ΕΠΣ Κυκλάδων Πανναξιακός και Πανθηραϊκός

admin
19/04/2015 9:03
  •  
  •  
  •  

Την έντονη διαμαρτυρία τους προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) εκφράζουν σε κοινή ανακοίνωση τους τα αθλητικά σωματεία Πανναξιακός ΑΟ και Πανθηραϊκός Α.Ο.

Όπως επισημαίνουν, γίνονται διακρίσεις σε βάρος των δυο σωματείων και μάλιστα επανειλημμένα, ευνοώντας “απροκάλυπτα” τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Σύρου. 

Η κοινή ανακοίνωση – διαμαρτυρία των ομάδων Πανναξιακός ΑΟ και Πανθηραϊκός ΑΟ: 

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τον προσδιορισμό της ημερομηνίας των ημιτελικών αγώνων ποδοσφαίρου για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων περιόδου 2014-15 την Τετάρτη 22-4-2015. Ο προσδιορισμός της ημερομηνίας αυτής έγινε μετά τον ορισμό του αγώνα Πανναξιακού Α.Ο. – Πανθηραϊκού Α.Ο. το Σάββατο 18-4-2015 και αφού προηγουμένως είχαν διεξαχθεί οι αγώνες των ομάδων της Σύρου και της Μυκόνου για την Τρίτη και Τετάρτη 14 και 15/4/2015.

Το παραπάνω γεγονός καταδεικνύει δόλο σε βάρος των ομάδων μας αφού οι αντίπαλοί μας βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση από πλευράς προετοιμασίας για να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στον τελικό αλλά και της θέσης του πρωταθλητή αφού ο τελικός προσδιορίστηκε επίσης ετεροχρονισμένα για την Κυριακή 26/4/2015.

Έχουμε γευθεί επανειλημμένα την διάκριση σε βάρος μας από την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων και άλλων παραγόντων του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου που λόγω της καταγωγής τους και του τόπου μονίμου κατοικίας τους ευνοούν απροκάλυπτα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Σύρου.

Για τους παραπάνω λόγους ζητάμε την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής των ημιτελικών αγώνων για το Σάββατο ή Κυριακή 25 ή 26/4/2015

 

 

(Visited 6 times, 1 visits today)