Αποχαιρέτισε τις μικρές του Πανναξιακού ο Βασίλης Τσιουπλής

Άκης Αξαόπουλος
15/05/2018 15:36
 
 
 

Ο προπονητής των τμημάτων υποδομών του Πανναξιακού και βοηθός του Κώστα Παπαδόπουλου στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ Βασίλης Τσιουπλής αποχαιρέτισε τις μικρές αθλήτριες της ομάδας στις χτεσινές προπονήσεις.

Ο κ. Τσιουπλής αναγκάζεται να φύγει νωρίτερα από το προγραμματισμένο καθώς ευχάριστοι οικογενειακοί λόγοι (θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά) απαιτούν να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του στην Κατερίνη.

Η αρχή έγινε το απόγευμα στη μεσημεριανή προπόνηση όταν σε κλίμα συγκίνησης οι μικρούλες του Πανναξιακού έγιναν όλες μία αγκαλιά πάνω στον προπονητή τους ζητώντας του να επιστρέψει και τη νέα σεζόν με τον «κύριο Βασίλη» να προσπαθεί να κρύψει τα δάκρυα του.

Στην βραδινή και τελευταία προπόνηση λίγο πριν το τέλος της, γονείς «εισέβαλαν» στο κλειστό για να τον αποχαιρετίσουν και να τον ευχαριστήσουν για όσα πρόσφερε στα παιδιά τους τους 9 μήνες που παρέμεινε στη Νάξο και στη θέση του προπονητή τους.

Γλυκά, δώρα και λόγια από γονείς που μόνο υπερήφανο μπορεί να κάνουν ένα προπονητή όταν η δουλεία του και το ήθος του αναγνωρίζεται από τους γονείς αλλά κυρίως από τις ίδιες τις μικρές αθλήτριες του.

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Μία αποχαιρετιστήρια κάρτα (μπλε φυσικά) υπογεγραμμένη από όλες τις αθλήτριες και ένα δώρο έκπληξη. Το βιβλίο -άλμπουμ της Νάξου υπογεγραμμένο με προσωπική αφιέρωση από τον δήμαρχο Νάξου κ. Μανόλη Μαργαρίτη τονίζοντας την σοβαρή δουλειά που γίνεται στον αθλητισμό της Νάξου και στον Πανναξιακό.

Ο Βασίλης Τσιουπλής στην πρώτη του προπονητική απόπειρα αναδείχτηκε πρωταθλητής Κυκλάδων στις Κορασίδες ενώ σαν βοηθός του Κώστα Παπαδόπουλου κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του φιναλίστ στο κύπελλο Ελλάδας με τις γυναίκες του Πανναξιακού.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιουπλής ευχαρίστησε άπαντες για την εμπιστοσύνη τους ανακοινώνοντας λίγο πριν αποχωρήσει ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή και ότι θα κάνει το παν από όπου κι αν βρίσκεται να βοηθήσει τα παιδιά της Νάξου όταν αυτό του ζητηθεί.

Με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποχαιρέτισε φίλους και γνωστούς κλείνοντας με τη φράση «Εις το επανειδείν».

«Ήταν μια χρόνια που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην καρδιά και στο μυαλό μου…
Ευχαριστώ τσακαλακια μου…θα σας παρακολουθώ…και όπου μπορώ θα είμαι εκεί να βοηθήσω…
Ευχαριστώ τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ και ιδιαίτερα τους λίγους αλλά που κάνουν για παρα μα παρα πολλούς διοικούντες της ομαδας…
Ευχαριστώ Ναξο που αγκαλιασες την οικογένεια μου και εκανες η διαμονή μας στο νησί να μας μείνει αξέχαστη…
Εις το επανειδείν»

(Visited 33 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*